5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEMA ČEKANJA: Crvena zvezda krenula u potragu za TOP napadačem!

Objavljeno: 09.03.16 u 10:40

Crvena zvezda je od 1. marta krenula u „operaciju“ Liga šampiona, i dok se igrači bore na terenu za titulu, uprava traži mega pojačanje.

Najavili su čelnici Crvene zvezde veliko pojačanje u špicu za kvalifikacije Lige šampiona. Posle nešto manje od mesec dana sportski direktor Crvene zvezde, Blažo Raosavljević prešao je sa priče na dela. Crvena zvezda je krenula u potragu za „TOP“ napadačem, što je za Sport potvrdio jedan od glavnih operativaca kluba sa stadiona „Rajko Mitić“.

– Potreban nam je proverni špic, kao i da na još nekim pozicijama imamo veći izbor. Dobili smo neke preporuke, pa krećem u obilazak stadiona u inostranstvo. Stvorićemo još jaču Zvezdu. Nema spavanja na lovorikama. Lepo je kada sve ide kao podmazano… Međutim, dorada je neophodna kako bismo učinili nešto više na međunarodnoj sceni. Naučili smo mnogo posle eliminacije od Kairata – istakao je Blažo Raosavljević.

Luis Ibanjez je juče najavio ostanak u Crvenoj zvezdi, ali se požalio na kvalitet lopti kojima se igra u Srbiji.

0
0

5 Komentara

  1. ..Zar je „ekipi“ koja ima +32 potrebno „pojacanje“, toliko su „superiorni“, a ovamo im je potrebno „pojacanje .!. XXAAXXAA .!. TO SAMO GOVORI O LAZIRANJU I NAMESTANJU U „PREMIJER“ LIGI !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter