2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

MARKO SIMONOVIĆ: Sa Delijama ne brinem za pobedu!

Objavljeno: 09.03.16 u 11:37

Crvena zvezda je pobedom protiv Krke u dvorani „Aleksandar Nikolić“ (77:67) stavila tačku na ligaški deo ABA lige. Crveno-beli će tako ući sa drugog mesta u plej-of regionalnog takmičenja, gde će imati prednost domaćeg terena u duelima protiv Cedevite.

Ipak, pre jadranskog raspleta crveno-bele očekuju novi izazovi u Top 16 Evrolige, jer u “Kombank arenu” u petak od 20 časova stiže Panatinaikos.

-Mislim da će utakmica u petak biti najteža u dosadašnjem delu sezone. Grci igraju sjajno, imaju odličnu atmosferu i Aleksandra Đorđevića na klupi. Moraćemo da odigramo najbolju utakmicu do sada da bismo pobedili. U velikom su naletu, imaju par novih igrača, što im je donelo dodatni kvalitet i veliku energiju. Očekuje nas potpuno drugačija utakmica od prve u Atini – ističe krilo Crvene zvezde Marko Simonović.

Iskusni košarkaš će ponovo imati priliku da se vidi sa saigračima iz reprezentacije Srbije Miroslavom Raduljicom i Ognjenom Kuzmićem, kao i selektorom nacionalnog tima Aleksandrom Đorđevićem, za koje tvrdi da su pre svega sjajni ljudi i da svoj posao rade na najvišem nivou. Što se tiče duela u petak, Simonović kaže da će biti bitan za prolaz dalje.

-Možda ne bude presudna utakmica, ali može mnogo da nam donese. Moramo da budemo koncentrisani i da damo maksimum. Verujem da na taj način možemo do dobrog rezultata. Siguran sam takođe da će atmosfera biti fenomenalana. Uostalom, kada nije bila? Naši navijači nam daju neopisivu energiju i samo zajedno možemo do pobede – poručuje Simonović.

Duel u „Kombank Areni“ počinje u petak u 20 časova. Posle devet kola Top 16 faze, Panatinaikos je treći u grupi sa skorom 6-3, dok je Zvezda poziciju ispod sa 5-4. Prvi međusobni duel u Atini pripao je „crveno-belima“ sa 74:63.

0
0

2 Komentara

  1. Ja veceg ass insidera ne vidoh u zivotu. Verovatno sa tim istim lopovskim navijacima planira da opet UKRADE PEHAR!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter