0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

A CRNO-BELI IGRAJU BEZ ŠPICA: Bivši Partizanovac nastavio da rešeta (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.16 u 16:03

U poslednje dve utakmice novi trener Partizana Ivan Tomić u startnoj postavi nije imao klasičnog špica, da li zbog opredeljenja ili nedostatka kvaliteta napadača na koje može da računa nije najjasnije.

Uglavnom, jedan od špiceva kojeg su na raspolaganju imali njegovi prethodnici Drulović i Milinković, a kog su se crno-beli lako odrekli formu je pronašao u Porugaliji.

Naime, mladi reprezentativac Ivan Šaponjić postigao je novi gol za drugi tim Benfike koji se takmiči u drugoj ligi Portugalije. „Orlovi“ su na svom terenu ugostili Sporting Kovilju i već posle 10 minuta igre su poveli sa 2:0.

Najpre je Benitez savladao golmana gostiju u 4. minutu, a samo šest minuta kasnije u listu strelaca to posle asistencije Luke Jovića upisao se i Šaponjić kojem je to bio četvrti gol u devet nastupa za Benfiku B.

Podsećamo da je klub iz Lisabona ove zime Partizanu platio 1,5 miliona evra za Šaponjića i da ga je odmah prosledio u drugi tim kako bi se kalio i možda već u narednoj sezoni zaigrao za najjači tim.


TANDEM KOJI OBECAVA Luka Jovic asistira, Ivan… by goal365hd

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter