0
Dejvis kup

FOTO: STARSPORT

NAJBOLJI, OPROSTITE! Navijači se izvinili srpskim teniserima zbog ‘debakla’

Objavljeno: 08.03.16 u 10:25

Srpski navijači, koji redovno bodre nacionalni tim oglasili su se otvorenim pismom i time se izvinili Dejvis kup igračima zbog loše podrške protiv Kazahstana.

Pismo je poslao Milan Knežević, bivši vođa srpskih navijača kada su u pitanju reprezentativni dueli, a prenosi ga ‘Žurnal’.

– Još jednom smo pokazali da smo nedorasli samoniklom teniskom fenomenu koji nas je vinuo u svetsku elitu. Nije na odmet znati da su inostrane navijačke grupe organizovane od njihovih teniskih saveza, imaju plaćen put i smeštaj. Oni znaju kad i kako se navija. Čine ih odrasle osobe koje imaju moćne rekvizite. Mi smo u sve zemlje putovali o svom trošku bez bilo kave podrške i organizacije.

Navijači su ogledalo zemlje iz koje dolaze i koju sa sportistima predstavljaju. Lošoj poseti kumovale su i skupe ulaznice kao i ulaznice koje se dele ljudima koji ne znaju ni teniska pravila. Ovaj „navijački debakl“ pokazao je razliku između organizovanog i anarhičnog.

Najbolji, izvinite! U ovakvoj zemlji ste neželjena mera malima. Počnimo sa pripremama za novi meč u ponedeljak. Možda i uspemo da se organizujemo – stoji u otvorenom pismu upućenom srpskim teniserima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter