3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IBANJEZ NESVESNO NAJAVIO OSTANAK: Nadam se boljim loptama sledeće sezone kako bi bilo još lepših golova!

Objavljeno: 08.03.16 u 23:27

Levi bek Crvene zvezde postao je nezamenljiv šraf u mašineriji Miodraga Božovića. Nakon što je objavljeno da će crveno-beli izvesno dobiti najveće moguće pojačanje pred napad na Ligu šampiona, pod uslovom da do kraja ne ispuste prednost od 29 bodova, i levonogi Argentinac je u intervjuu za Novosti dao signal da će možda i dogodine nositi Zvezdin dres:

– Igramo sa „Selekt“ koja je nekako gumena, teška i nije najbolja za izvođače prekida. Sa boljom loptom bilo bi i više golova. Nadam se da će Zajednica za narednu sezonu naći boljeg sponzora kako bi bilo još efektnijih pogodaka, rekao je Ibanjez, komentarišući svoje golove iz slobodnih udaraca.

– Imao sam i sreće da sam pogađao u važnim momentima za tim, ali ja uvek ponavljam da je u fudbalu važan jedino konačan rezultat. Ne učinak pojedinca, dodao je bek koji je do sad postigao osam, a namestio devet golova na 24 meča, koliko je odigrao od kad je potpisao za Zvezdu. Ipak, siguran je da mora i može bolje, i željan je rada na sebi – naravno, koliko mu trener Božović dopusti:

– Mogao bi i morao više da radim, učinak bi tada bio sigurno još bolji. Ovako, ponekad pitam trenera Božovića da ostanem 10-15 minuta duže kako bih šutirao i uglavnom mi odobri. U Dinamu sam takvu dozvolu dobijao jednom nedeljno, dok sam u Boki i posebno Rasingu mogao češće da se usavršavam, dodao je igrač, pri tom rekavši da se naježio kad je čuo publiku kako skandira „Lučo, Lučo“, nakon što je i protiv Jagodine pogodio protivničku mrežu.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter