9
Domaći fudbal

RASULO: Još jedna ostavka u Partizanu

Objavljeno: 07.03.16 u 12:56

Član radne grupe FK Partizan je svoje razloge o napuštanju kluba da ou pismenoj ostavci.

Vojislav Nedić je posle odlaska predsednika Zorana Popovića pozvan da bude član Radne grupe sa ostalim čelnicima crno-belih, ali, kako je naveo, podnosi ostavku zbog nesalganja sa trenutnim funkcionisanjem kluba:

– Razloga odlaska je mnogo, ali će biti dovoljno da navedem da postoje bitne koncepcijske razlike i generalnog karaktera u pogledu Partizanove sadašnjosti i budućnosti. U pitanju su suprotstavljena mišljenja, koja se, nažalost, nikakvim dijalogom ne mogu promeniti ili bar približiti – napisao je Nedić u ostavci.

0
0

9 Komentara

  1. Izvrsio si zadatak. Unistio si sezonu FK Partizanu sa prelaznim rokom. Oterao si Berica iz KK partizana onim ogavnim saopstenjem i SAD IDES NA DRUGU FUNKCIJU??? Lepo ste to smislili, ali neka , onaj gore ARHITEKTA sve vidi, samo polako.

    0
    0
    Odgovori
    • Da li je moguce da ti i jos neko verujete u ovu nebulozu koju si napisao?Taj covek i ovi iz uprave su 100%veci partizanovci od tebe i ovih budala GdK,penzionera i ostalih.Poenta je sto su vama svi drugi sa strane krivi ali kako kazes,onaj odozgo vidi sve i zato vam se i vraca u svim sportovima,sve kradje i otimacine koje ste godinama unazad primenjivali.

      0
      0
      Odgovori
  2. Ma koje bre „rasulo“, jos da Vucela i Vazure odrze obecanje i napuste Svetinju, TEK ONDA JE KRAJ RASULA I TROJANACA U FKP !!! Misko Popovic Fratello za NAJJACI FKP !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter