2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN U PROBLEMU: Tomić ostao bez ‘motora’

Objavljeno: 07.03.16 u 23:45

Zbog povrede ligamenata očekuje ga odsustvo sa terena u naredne dve utakmice.

Bombastično najavljivano pojačanje Partizana više je van terena, nego što je na njemu od kako je ove zime došao u Humsku. Opisan kao ‘motor’ Partizana, Everton Luiz ponovo će biti van konkurencije za tim Ivana Tomića.

Everton Luiz prvo je propustio prolećnu premijeru protiv OFK Beograda zbog suspenzije još iz Sankt Galena, da bi posle dve odigrane utakmice u trećoj protiv Radničkog u Nišu doživeo povredu medijalnih ligamenata kolena.

Ipak, u pitanju je nešto lakša povreda zbog koje će biti odsutan sa terena u narednih desetak dana. To bi značilo da će propustiti utakmicu protiv Voždovca i vrlo važan prvi meč polufinala Kupa Srbije, gde će Partizanov protivnik biti poznat posle sutrašnjeg žreba.

Everton Luiza je u Nišu od 50. minuta, kada je doživeo pomenutu povredu, na sredini terena zamenio Marko Jevtović, pa se očekuje da će bivši igrač Novog Pazara biti zamena za Brazilca u ‘vezi’.

0
0

2 Komentara

  1. Nije on uopste bolji a kamo li za klasu…., medjutim, vazno je da Jevto dobro koristi svaku sansu i na terenu igra sigurno i bez gresaka.Za zadnjeg veznog je gotovo sudbinski bitno da ne pravi teske prekrsaje jer to moze tesko da osteti ekipu iskljucenjem. U ostalom, da to nije bio slucaj bas sa Jevtovicem protiv BATE u Belorusiji, Partizan bi igrao Ligu sampiona! Samo neka nastavi tako dobro igrati dok je na terenu i naci ce se resenje za njega. On je svakako jedna od opcija u ekipi za tu poziciju i ako vec o tome diskutujemo, mogu reci da bi on sigurno najbolje delovao bas u tandemu sa Evertonom a da Brass ide napred .

    0
    0
    Odgovori
  2. Svako ko je gledao utakmicu na kojoj se Brazilac povredio video je da je ulaskom Jevtovića Partizan znatno podigao kvalitet igre! Jevtović je za klasu bolji od Brazilca i uopšte mi nije jasno kako to ljudi iz uprave neće da priznaju!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter