1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAHRIMAN DOBIJA OZBILJNU KONKURENCIJU: Zvezda ima novog golmana

Objavljeno: 07.03.16 u 17:36

Bez obzira što je prelazni rok odavno završen, a sezona je uveliko u toku moglo bi da se kaže da je Crvena zvezda dobila veliko pojačanje.

Ne radi se o dovođenju novog igrača ili golmana već o čoveku koji je već tu – Damijenu Le Taleku. Naime, Francuz je u utakmicama protiv Partizana i Jagodine „krpio rupe“ u odbrani, a kako je u izjavi za Mondo rekao ne bi odbio čak i damu trener Božović naredi da stane na gol.

Tokom karijere Francuz je od pozicije napadača, preko isturenog veznog stigao do mesta zadnjeg veznog, a među crveno-belima je bio čak i štoper. Sledeće je da stane između stativa.

– Ha-ha-ha, tako se čini. Ako trener bude tražio da branim, nema problema. Možda ako nekada golman dobije crveni karton. Jirgen Klop me je prebacio iz napada u vezni red. Prvo iza napadača, a onda i nešto defanzivnije. U Ukrajini sam opet neko vreme igrao u špicu, ali ne dugo, rekao je Le Talek za Mondo.

25-godišnji fudbaler je dodao da se najbolje oseća u veznom redu, ali da nema problem sa tim da ispuni svaki zadatak koji mu se postavi.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter