3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DOŽIVOTNO: Tole bi i u osamdesetoj da bude predsednik FSS

Objavljeno: 07.03.16 u 10:41

Godinama se Tomislav Karadžić povlači sa mesta predsednika Fudbalskog saveza Srbije, a poslednji put je najavio da će konačno otići sada, u martu.

Kako saznaje „Informer“, Tomisalv Karadžić je, ipak, ponovo odustavo od povlačenja sa mesta prvog čoveka srspkog fudbala i najavio da će se kandidovati i na sledećim izborima za predsednika FSS i plan mu je da vodi tu organizaciju do 2018. godine, tačnije do kraja Mundijala u Rusiji, a tada će imati 80 godina.

– Tole je u jednom trenutku prošle godine zaista planirao da se povuče sa čela FSS. Plan je bio da postane počasni predsednik Saveza i da bude zadužen za izgradnju nacionalnog stadiona. Ipak, Karadžić se u međuvremenu predomislio i rešio da ostane predsednik. Plan je da na funkciji bude do 2018. godine, a onda da prepusti mesto Kokezi ako ovaj bude zainteresovan, saznaje „Informer“ od bliskog izvora iz FSS.

Ukoliko Karadžić bude ponovo izabran za prvog čoveka FSS, biće najstariji na toj funkciji u Evropi.

Prema navodima iz FSS, Karadžić namerno odlaže izbore kako bi spremio plan za opstanak u savezu. Izbori su prvo naavljivani za mart, pa za april i odna se možda održe u maju ili junu.

Jednom prilikom je svoju kandidaturu Karadžić i potvrdio:

– Verovatno ću se kandidovati. Smatram da su neke stvari ostale nedovršene. Izbori za predsednika biće u maju ili početkom juna. Sigurno će biti nekih protivkandidata. Možda je došlo vreme da i ja izgubim jedne izbore pošto dobijam već 40 godina.

Ako dođe do promene predsednika FSS, logično je, po saznanjima „Informera“, da dođe i do smene na selektorskoj poziciji:

– Promena predsednika imala bi za posledicu i promenu selektora. Već je poznato da bi, recimo, Kokeza radije postavio Slavoljuba Muslina ili Dragana Stojkovića Piksija, dok baš i ne veruje Ćurčiću. Međutim, Karadžić nema ništa protiv ovog selektora, tako da bi nastavili saradnju.

 

0
0

3 Komentara

  1. Daj bre ,najurite vec ovu lopinu iz saveza za sva vremenea.Vidite da nema ni srama ni morala da se sam povuce.Doveo nam je fudbal do dna,nikad gori nismo bili na Fifinim tabelama.Bio je najbolji partizanov igrac,godinama,osvojio im 7 nezasluzenih titula i u sluzbi je samo tog kluba a ne svih ostalih.Pokrali su toliko klubova i prvenstava.

    0
    0
    Odgovori
  2. TOLE- Srpski TERAC, tipa i rase stoke:DS iliti rent-a-car narikaca, skupljene od vlasnika azila za umobolne-cokija.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter