18
Ostali sportovi

PARTIZAN OŠTRO ODGOVORIO ZVEZDI: Razumemo vaše frustracije!

Objavljeno: 06.03.16 u 21:30

Posle saopštenja Crvene zvezde posle rukometnog derbija, stigao je odgovor Partizana i to direktno upućen ‘večitom’ rivalu.

Partizanov odgovor prenosimo u celosti:

– Malo vam je i sve! Poštovane komšije, da li iko u Srbiji danas može da poveruje da je Partizan u bilo čemu favorizovan?

Kao redovni učesnici uzbudljivih borbi za titule u poslednjih 25 godina, razumemo u potpunosti frustracije i neiskustvo vaše uprave, kad su u pitanju utakmice za visok plasman, kao i strahove od nepoznatog (plej-of).
Ne razumemo vašu bahatost, stalno pozivanje na politiku i poziciju sile, koju bez ikakve podloge zauzimate u rukometnom takmičenju, koje je upravo za vas uvek imalo najviše razumevanja.

Mnogo ste se bolje snalazili u borbi za opstanak, gde ste uvek uspevali da u poslednjem kolu, nerešenim rezultatom ostanete u ligi, a kasnije telefonskim pozivima iz vrha države, dobijali pravo na nastup mimo svih pravila i rokova.

Na vašu žalost, u rukometu na kraju titulu osvoji najbolji, a novac i politički pritisak nije isključivo faktor uspeha, kao što ste ustalom na prethodnom derbiju i sami videli.

Takođe na vašu žalost, nama niko ne pomaže i mi ne moramo i nećemo nikome ćutati! – stoji u saopštenju RK Partizan.

0
0

18 Komentara

    • Karni ste vi preko 70 godina u fudbalu nikad jos niste bili prvi po broju titula,takodje i u kosarci muskoj i zenskoj ste gazeni 35 godina kao i zadnje 2-3 godine,35 godina od osnivanja vam trebalo da osvojite titule,pa u odbojci vec 2 i po decenije vas gazimo,u rukometu ste gazeni od osnivanja i 40tih do 90 i neke,u tenisu i atletici zadnjih 10ak godina takodje to su muske kategorije o zenskim sportovima sta ima da pricamo kad u fudbalu,rukometu,odbojci i vaterpolu i ne postojite a u kosarci takodje promenili ime u Proleter i igrate nizi rang ha,ha..Sad zbroji sve te godine koje sam nabrojao pa ces da vidis ko je imao traume i komplekse ha,ha..

      0
      0
      Odgovori
  1. Crni lopovi pricaju nesto o borbi za opstanak a RKCZ je jedini nas klub koji nikada nije ispadao iz prve lige i to ih boli jer nisu uspeli da nas mutnim radnjama onomad presele u nizi rang a sada im je kasno jer smo se oporavili i jaci smo tri puta nego pre nekoliko godina…A jos veca ironija je da su se i FK Partizani borili za opstanak u fudbalu pre,pa i kosarkasi su im ispali jednom iz prve lige,a i borili se za opstanak u ABA,Kosarkasice im trenutno igraju u drugoj ligi,Odbojkasice se gasile vec 2 puta,Vaterpolistkinje vise ne igraju prvu ligu ha,ha,ha komedija iz lavora 🙂

    0
    0
    Odgovori
  2. Javile se lopurde,kad ste mesetarili Ligom i hteli da gasite druge,krali sakom i kapom tada vam je bilo dobro…Otkad odose zuti sa vlasti nista ne mozete vise u ovom sportu da osvojite…45 godina vam trebalo da osvojite prvu titulu od osnivanja,do polovine 90tih niste ni znali sta to znaci titula…Crna sekta se javila da prica o postenju ha,ha…

    0
    0
    Odgovori
  3. svaka cast za ovo saopstenje! bez uvijanja, jasno, jednostavno. muka mi je vise od cutanja drugih uprava (ne samo partizanovih) koje nesto ublazavaju,spiniju za koricu hleba koju ce im vozd udeliti…

    0
    0
    Odgovori
  4. Ovi definitivno nisu normalni.Zar je JSD zahvatilo kolektivno ludilo?Ne znaju gde biju i sta lupetaju u svojim tzv.saopstenjima.Pa,upravo je Zvezdu urnisala rukometna vlast,godinama unazad.Zasto se sada ne uzimaju bodovi drugim klubovima,koji duguju,nego samo Zvezdi.Hteli ste da je ugasite,kao i u svim sportovima ali nece moci.Ima nas ubedljivo najvise u ovoj zemlji i mozete da nam pljunete pod prozor.Vracamo se jos jaci i bicemo prvaci u svim sportovima u inat svima a navijacice komsije malog neka puknu od muke i zlobe.

    0
    0
    Odgovori
      • Cuj mi cemo mozda nekad biti ha,ha,nemas pojma a prosipas pamet ovde alo bre! Crvena Zvezda je 2013/14 bila sampion u sledecim timskim sportovima: Fudbaleri,Kosarkasi,Odbojkasi,Vaterpolisti,Teniseri,Kikbokseri,Veslaci,Ragbisti u dve kategorije RAGBI 13 i RAGBI 7 to je 9 kategorija u muskoj konkurenciji…Pa iste te godine u zenskoj konkurenciji: Vaterpolistkinje,Atleticarke,Teniserke,Streljacice,Macevanje Zene,to je jos 5 kategorija 14 ukupno!…A bilo je i pre toga slicnih uspeha da ne nabrajam sada sve ovde bice poduzi komentar. Kad se grobar pravi pametan ha,ha…

        0
        0
        Odgovori
      • Decko nemas pojma Crvena Zvezda je u vise navrata bila prvak u vise sportova u jednoj godini i to u muskim i zenskim kategorijama se osvajali trofeji+iste godine su se osvajali neki Evropski trofeji ili medjunarodni turniri,nemas pojma a pricas bez pokrica…

        0
        0
        Odgovori
  5. NIKADA nije „dovoljno“ ostro po sinovima bludnice !!! Jos jace, jos snaznije, ISTINA JE NAJVAZNIJA i MORA POBEDITI !!!

    0
    0
    Odgovori
  6. Ko je taj gospodin NIKO? I kako smo došli u situaciju da NIKO odlučuje o SVEMU u Srbiji, pa i o sportskim rezultatima?

    0
    0
    Odgovori
  7. Gospodin NIKO „Vlada“ Srbijom, a srećom RK Partizan ne mora i neće gospodinu NIKOM da ćuti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter