0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

JARAMAZ: Želimo da što spremniji uđemo u plej-of

Objavljeno: 06.03.16 u 14:15

U poslednjem 26. kolu ligaškog dela ABA lige, Mega Leks dočekuje ekipu Metalca, a Ognjen Jaramaz je uveren da će ovo biti težak meč, ali i odlična uvertira pred plej-of.

– Poraz protiv Krke nije puno uticao na atmosferu u ekipi, ali svakako nije dobro kad izgubimo meč. Iako duel protiv Metalca nema rezultatski značaj za nas, želimo pobedu za što bolje raspoloženje pred početak plej-ofa. Poznajemo dobro ekipu Metalca, igrali smo 2 puta ove sezone i vrlo su nezgodan protivnik. Moramo da odigramo na najvišem nivou i da budemo koncentrisani u igri. Uz agresivnu igru u odbrani i pametna rešenja u napadu, verujem da možemo da dođemo do pobede i da na lep način zaključimo ligaški deo sezone u regionalnom takmičenju, rekao je Jaramaz.

Trener Mega Leksa, Dejan Milojević je optimista pred duel sa Metalcem iako ce na imati oslabljeno centarsku liniju:

– Poslednja dva meča u ABA ligi smo izgubili. Posle Metalca nam sledi polufinale plej-ofa i želimo da podignemo formu pred duele protiv Budućnosti i uz našu prepoznatljivu agresivnu igru u odbrani, da dođemo do pobede – , rekao je trener Mega Leksa Dejan Milojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter