0
Dejvis kup

FOTO: STARSPORT

DEJVIS KUP: Viktor Troicki slomio Nedovjesova i odveo Srbiju u četvrtfinale! (FOTOGALERIJA)

Objavljeno: 06.03.16 u 20:31

Viktor Troicki savladao je Aleksandra Nedovjesova sa 3:0 (6:2, 6:3, 6:4) i doneo Srbiji odlučujući poen za pobedu Srbije nad Kazahstanom u meču prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa.

Uspeo je Viktor Troicki da donese potpuni preokret Srbiji i posle jučerašnjih 1:2 dovede Srbiju do pobede od 3:2 protiv Kazahstana i plasmana u četvrtfinale Svetske grupe Dejvis kupa. Tamo će našu selekciju čekati Velika Britanija, u terminu odmah posle Vimbldona.

Troicki je danas prikazao mnogo bolji tenis nego pre dva dana u duelu sa Mikhailom Kukuškinom i to je protiv, istina znatno slabijeg, Aleksandra Nedovjesova bilo dovoljno za ubedljivu pobedu. Počeo je odlično i vrlo brzo, posle nepunih pola sata došao do prednosti u setovima – 6:2.

Još bolje je nastavio u drugom setu, gde je odmah stekao prednost od dva brejka. Jedan je izgubio, ali je drugi sačuvao do kraja i duplirao svoju prednost na oduševljenje ne toliko brojne publike kao u prvom meču dana u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

Viktor je malo pao u igri u trećem delu meča, gde je istina i Kazahstanac zaigrao za nijansu bolje i doprineo nešto neizvesnijem meču. Međutim, uspeo je Troicki da napravi brejk kada je imao za to priliku i da posle sat i 52 minuta igre privede meč kraju za veliko slavlje srpskih navijača.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter