3
Košarka

ZBOG OVOG JE AMERIKA POLUDELA: Zakucavanje kojeg nikog neće ostaviti ravnodušnim (VIDEO)

Objavljeno: 05.03.16 u 19:43

Poznato je da se u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu igra najatraktivnija košarka i da su maestralna zakucavanja jedan od zaštitnih znakova, ipak takva atrakcija može se vidieti i van NBA terena.

U meču između dva koledža Siton Katolika i Blu Rivera viđen je jedan neverovatan potez, netipičan za ovaj nivo košarke u SAD.

Naime, igrač Sitona, Dezmond Bejn izveo je najatraktivniji potez meča. On je „poleteo“ sa liije za slobodna bacanja i zakucao loptu u protivnički koš. Pored toga, Bejn je ekipi Blu Rivera ubacio i 41 poen, odnosno devet poena manje nego što je gostujući tim postigao u celom meču. Konačan rezultat bio je 74:52 u korist Siton Katolika.

 

(izvor: youtube/Luke Leverton)

 

0
0

3 Komentara

  1. Kakav naslov, jedva sam cekao da vidim kucanje, blago receno ne razumem zbog cega su poludeli. To je normalno kucanje. Pre tacno 50% mog zivota, kada smo imali isti broj godina, kucao sam agresivnije od njega, naravno u odnosu na ovo zakucavanje…
    A decko koji je u mojoj ekipi igrao je mogao da pipne vrh table. Belac. U Beogradu. Kakav bi naslov tek za njegova kucanja bio da je tada neko snimao.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter