0
Evropske lige

VENGER: Upozorio sam Kokelana, ali… Sudija da dođe na konferenciju i objasni nam kriterijum

Objavljeno: 05.03.16 u 16:55

Menadžer Arsenala Arsen Venger bio je nezadovoljan krajnjim ishodom derbija sa Totenhemom, ali i pojedinim odlukama glavnog arbitra.

Totenhem i Arsenal remizirali su rezultatom 2:2 na ‘Vajt Hart Lejnu’ u utakmici koja je mogla da odluči dosta toga oko pitanja novog šampiona Engleske. Arsenal je vodio posle prvih 45 minuta, ali je isključenje Frensisa Kokelana uticalo na to da Totenhem za samo sedam minuta prekrene rezultat.

Na kraju je Aleksis Sančez ‘isčupao’ bod za Arsenal, ali je ostao gorak ukus kod Arsena Vengera zbog nesmotrenog isključenja Kokelana i pored upozorenja na poluvremenu.

– On zna da je napravio veliku grešku. Upozorili smo ga na poluvremenu. Želeo je dobro i pogrešno je startovao. Mora brzo da nauči iz ove greške. Na najvišem nivou ovo ne sme da se dešava. Ne mogu da se žalim – rekao je Venger, ali i istakao da je istu stvar sudija mogao da dosudi na drugoj strani:

– Mogu da se žalim što Dajer nije isključen. Mislim da bi sudija trebalo da dođe na konferenciju posle utakmice takođe i objasni nam to – poručio je Venger.

Ovaj susret obeležili su i sukobi navijača dva kluba i policije na ulicama Londona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter