9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SUDIJE I JAGODINCI DONELI POKLONE NA MARAKANU: Jagodini poništen gol (VIDEO)

Objavljeno: 05.03.16 u 18:31

Nakon što je Crvena zvezda krenula furiozno u duelu sa Jagodinom i već u prvih pet minuta imala tri prilike koje nije iskoristila opasniji po gol su bili gosti.

Najpre je Kahriman sprečio vođstvo u situaciji „jedan na jedan“ sa Savkovićem, posle toga nije dosuđen penal za goste posle blagog duela Edsona sa igračem gostiju (sudijsko uverenje) i na kraju je Jagodini poništen gol zbog ofsajda kojeg nije bilo.


(Izvor: Dailymotion/Goals 365 HD)


(Izvor: Youtube/Sport Nation)

Nisu tu prestali napadi gostiju pošto se u još dve prilike našao Savković, ali u prvoj ga je sustigao Pavićević, a u drugoj mu je udarac odbranio odlični Kahriman.


(Izvor: Dailymotion/Goals 365 HD)

0
0

9 Komentara

  1. molim, sta je tu novo … vucic je odlucio kako i na koji nacin … da njegov voljeni klub osvoj-OTME titulu … komentator je najbolji igrac zvezde , pored sudije … kod ociglednog povlacenje protivnickog igeaca u sesnajtercu zvezde kaze … ne nije penal. ovakva BRUKA i SRAMOTA u NAMESTANJU REZULTATA i UTAKMICAMA … nije vidjena, zabelezena do sada na svim prostorima u svetu gde se fudbal igra a da se u svetu za ta prvenstva zna … vucic sa voljenim klubom juri neki barsin rekord … proglasavaju sebe-zvezdu za najuspesniji klub evrope … a zvezde na evropskim i svedskim lista NIGDE NEMA na svetskim i evropskim tabelama … svi se pitaju KO SU SAD PA OVI …??? …ali… nasi mediji u svemu istrajavaju. nadam se da je nase prvenstvo po lupom UEFE jer se ovde postavljaju-obaraju cudni rekordi u NEREGULARNOSTI …PRVENSTVA. TROJANCI … iz partizana , hajde sad, kao SPORTSKA MAFIJA u i oko zvezde, sto su se zali FSS na utakmice koje njenje sestre – klubovi prijatelji zvezde igraju sa partizanom … ZALITE SE U IME SVIH KLUBOVA … UEFI, DA ZASTITITE FUDBAL U SRBIJI .

    0
    0
    Odgovori
  2. ma dajte im titulu bez igre ovo treba uvesti fifu i uefu da istraze kako odjednom cigani 10 godina nigde ih enma grcali 60 milki evrica sad odjednom na 35 dosli kako?

    0
    0
    Odgovori
    • I uvesti fifu i uefu kako ste vi u zadnje vreme uzeli toliko titula pošto i sami ljudi iz vaše bivše uprave i igrači javno kažu da ste nameštali utakmice tako da pokri se ddambo igrači placi

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter