3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IVAN TOMIĆ: Ništa nisam rekao ljudima iz Zvezde, možda završim u crnoj hronici!

Objavljeno: 05.03.16 u 14:31

Trener Partizana Ivan Tomić rekao je da će utakmica protiv Radničkog biti težak ispit za njegove fudbalere i da se nada da će plasman na tabeli biti bolji nakon te utakmice.

– Pred nama je težak ispit, ali cilj je da pokušamo da repriziramo nivo igre i rezultat iz prethodne utakmice i na pravi način se vratimo za Beograd. Očekuje nas izuzetno teška i zahtevna utakmica, motivisan protivnik koji beleži dobre rezultate. Pokušaćemo da budemo na visini zadatka – rekao je Tomić na konferenciji za novinare.

– Situacija je takva kakva jeste, apsolutno nam ne ide na ruku i čini nas vrlo uzrujanim i nestrpljivim da je što pre promenimo na bolje i napredujemo na tabeli – dodao je Tomić.

On se osvrnuo i na jučerašnju izjavu trenera Crvene zvezde Miodraga Božovića kada je poručio crno-belima da prestanu da plaču.

– Nijednu poruku ljudima iz Zvezde nisam poslao posle derbija i svaku koju sam poslao bilo je fer i sportski. Ne želim da ulazim u to da li je njegova fer i sportski. Nemam šta da komentarišem, niti nameru da se objašnjavamo. Šta sam imao da kažem o svim tim stvarima, rekao sam, ukupno o svemu na toj utakmici – rekao je trener Partizana.

Bio je i samokritičan prema svojim postupcima, ali…

– Moje reakcije apsolutno nisu bile na nivou kako bi trebalo i sa te strane analiziram svoje postupke. Ima stvari koje sebi mogu da zamerim. S druge strane, kako je trebalo da se ponašam da bih zaštitio svoju ekipu? Zaslužio sam kaznu. Ne znam da li ovoliku, ali imam utisak kao da ću se pojaviti u crnoj hronici. Nisam se poneo sportski, ali kazna je takva kakva je, ispoštovaću je – rekao je Tomić.

Generalno je zadovoljan svojim debitantskim utakmicama u Partizanu.

– Imam mnogo razloga da budem zadovoljan sa poslednje dve utakmice. Polako se formira kadar koji ima dobar potencijal i zalog za budućnost. Postoji stvari, kada se priča o strancima, dobrih poteza, ali ne bih se zaletao, o tome ćemo na kraju. Za sada rade kako treba – zaključio je Tomić.

0
0

3 Komentara

  1. Pa naravno, cilj vam je da dajete golove iz ofsajda, da vam sviraju penale kad vas popreko pogleda neko. Ajmo Nis, nama nase a njima neka obraz kao djon i nepostojeci golovi i penali.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter