2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DOBRE VESTI ZA PARTIZAN: Olimpija ostala bez najboljeg pred gostovanje crno-belih

Objavljeno: 05.03.16 u 09:50

Partizan u ponedeljak gostuje Olimpiji u poslednjem kolu ABA JTD lige, a posao će mu biti znantno olakšan u borbi za peto mesto.

Naime, Ljubljančani su ostali bez najboljeg pojedinca. Olimpija, iako nije obezbedila opstanak na Jadranu, otpustila je Amerikanca Zeka Rajta.On će karijeru nastaviti u Avtodromu koji se takmiči u VTB ligi.

Rajt je ove sezone postizao 9,9 poena uz 3,6 asistencija u ABA JTD ligi, dok je u Evrokupu bio nešto slabiji sa 8,6 poena i 2,8 asistencija. U karijeri je igrao za Istanbul, Panatinaikos, Bamberg, Spartak iz Sankt Peterburga, Cibonu, Limož i Olimpiju.

Olimpija i Partizan meč igraju u ponedeljak.

Partizan je juče ostao bez potpredsednika kluba.

0
0

2 Komentara

  1. Prvo, Zek Rajt nije najbolji igrač Olimpije (10 poena prosečno i 12 indeksnih poena), već je to Sava Lešić (14,6 poena i 18 indeksnih poena). Drugo, Partizan iako slučajno izgubi u Ljubljani, od Zadra je bolji u međusobnom skoru, a Cibona nema nikakve šanse da pobedi u Podgorici.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter