6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽOVIĆ O POTREBAMA ZVEZDE: Razmišlja o dva igrača koje bi poželeo svaki tim

Objavljeno: 05.03.16 u 23:11

Na konferenciji za medije posle utakmice sa Jagodinom trener Crvene zvezde pokušao je da objasni zbog čega protivnici crveno-belih stvaraju dosta prilika pred golom Damira Kahrimana.

– Mnogo smo im dopustili pred našim golom, jer smo ekipa koja visoko napada, ali ne bih govorio da je za to odbrana kriva, jer ekipa se i brani i napada sa svim igračima. Naša dvojica centralnih bekova previše puta ostavljena su sama, što je posledica našeg stila igre i ofanzive po krilima. Nama su za to potrebni Pujol i Pike, ali nemamo ih i to je to, rekao je između ostalog Božović, a prenosi Mondo.

Pričao je iskusni stručnjak i o tome što je već na drugoj uzastopnoj utakmici Damijen Le Talek deo vremena proveo na poziciji štopera rekavši, pola u šali, pola u zbilji, da razmišlja o tome da Francuza proba i u napadu jer je karijeru počeo kao špic.

Crvenu zvezdu naredni meč očekuje u subotu, 12. marta, kada gostuje Novom Pazaru protiv kog će pokušati da nastavi pobednički niz koji je sada na koti 22.

Bivši igrač Crvene zvezde pomno prati šta se dešava na Marakani, pogledajte na koji način.

0
0

6 Komentara

  1. Pod hitno ubacuj malog Stojanovica umesto Brazilca,koga na leto vratiti odakle je i dosao.Ne znam kome pade na pamet ovako sporog igraca da dovede,pored vec ionako sporih stopera.U prelaznom roku pod OBAVEZNO dovesti dva nova brza i skocna stopera,kao i desnog beka umesto Petkovica.Decko je izgubljen tokom citave sezone,vecito ostaje iza stopera i ne uspevaju ofsajd zamke zbog njega,gresi u predaji lopte,ne zna da predje igraca…katastrofa.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma sta vise vi grobari serete ,kakve ste vi golove davali ovih godina ,odakle je go protiv Radnickog ,cist ofsajd ,kompleksasi ,skinite sa ku++a vise ,o kom vi postenju pricate !

    0
    0
    Odgovori
  3. zasto ovaj glavati naduvenko ne prica o sudijskoj kradji zvezda – jagodina , umri muski 7 deo , nismo bas svi idioti koji slusaju grand , negledamo svi turske serije i one bedne rijalitije , ima nas jos koji mislimo svojom glavom ili je doslo vreme da svi ucutimo, ajde radnicki iz nisa borci protiv sudiskih kradja , hajde radnicki da branimo jagodinu , ili je to samo bio nalog da se oplete po partizanu , gde su nestala muda , skratio ih terzic ….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter