3
Košarka

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA PROGLASILA NAJBOLJE: Dominacija košarkaša!

Objavljeno: 04.03.16 u 12:01

Na 71. rođendan koji danas proslavlja, Sportsko društvo Crvena zvezda objavila je imena najboljih sportista kluba u prethodnih godinu dana.

Kapiten košarkaša Luka Mitrović i strelkinja Zorana Arunović izabrani su za najuspešnije sportiste Sportskog društva Crvena zvezda u 2015. godini.

Nagrade laureatima 51. izbora za najboljeg sportistu Crvene zvezde biće uručene na tradicionalnoj svečanosti 71. rođendana crveno-bele porodice na stadionu Rajko Mitić.

Za najbolji klub proglašen je muški košarkaški, koji je prošle godine osvajanjem ABA lige, titule i Kupa Srbije, ali i plasmanom u Top16 fazu Evrolige, ostvario najveći uspeh u klupskoj istoriji.

Košarkaškoj sekciji otišla je nagrada i za najuspešnijeg trenera i mlađeg seniora – Dejanu Radonjću, odnosno plejmejkeru Nikoli Rebiću. Najbolja mlada seniorka je džudistkinja Milica Nikolić.

Košarkašica Nataša Kovačević, trener i igrač fudbalskog kluba Miodrag Božović i Marko Grujić, dobitnici su priznanja „Crveno-belo srce“, za razvoj i izuzetan doprinos Zvezdinoj porodici.

0
0

3 Komentara

  1. „Najbolje..“…???!!! Oni su SAMO POSLEDICA „DESAVANJA I DOGADJAJA“ U POLU-AMATERSKOJ SELJANA-SILKA IZVEDBI ORGANa tj. samo protogonisti ili GLUMCI NA TRENUTNOJ SCENI SRPSKOG REZIMSKOG-GLUMISTA-GUBILISTA i REPERTOARA-PRLJAVA MASTA I POKVARENE STRASTI POSLE DUGOGODISNJE PATNJE I VELIKE MRZNJE PREMA SD PARTIZAN !!! Mada, mislim da je „najbolji“ glumac-vojnik=glodjovic, ustvari, zamalo, posto mu je UEFA dala OCENU 1, nije PROSLO, UHVACEN JE NA „delu“ !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter