0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SRĐAN PLAVŠIĆ NIJE LJUT NA BOŽOVIĆA: Čekam šansu i dajem sve od sebe da je iskoristim!

Objavljeno: 04.03.16 u 14:34

Zvezdin „Atomski mrav“ ne zamera treneru zato što mu priliku uglavnom daje sa klupe.

Iako su mnogi sumnjali u njega, Srđanu Plavšiću, uprkos sitnoj građi, nije trebalo puno da navijačima pokaže da Zvezda u njemu ima pravog pravcatog „atomskog mrava“. Često svojim trudom i upornošću izluđuje protivnike, i predstavlja nerešivu enigmu. Ipak, najveći broj mečeva počeo je sa klupe za rezerve. Ali, kako je rekao za „Sportski žurnal“, uloga džokera mu ne smeta:

– Navikao sam se već da ulazim s klupe. Uvek sam tu da pomognem koliko trener proceni. Za sada se to pokazalo kao dobro rešenje. Čekam šansu za svaku utakmicu i nadam se da ću uvek da je koristim. Nisam ljut, ni razočaran, rekao je Plavšić.

Prolećni deo šampionata počeo je nešto slabijim partijama, ali su Mladost i Partizan ipak savladani, i to sa po 2:1.

– Možemo da budemo zadovoljni, posebno zbog slavlja u večitom derbiju. Zasluženo smo pobedili Partizan bez obzira na sporne situacije. Igrali smo sa 100 odsto snage, od golmana preko nas rezervista i trenera Božovića svi smo pružili maksimum, zaključio je momak koji sa pravom nosi epitet „Zvezdine čigre“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter