18
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GROBARI POSLALI PORUKU PARTIZANOVCIMA: Evo šta je zabranjeno na južnoj tribini

Objavljeno: 04.03.16 u 18:56

Povodom previranja koja se poslednjih nedelja dešavaju kako u klubu tako i na tribinama stadiona Partizana oglasila se navijačka grupa „Grobari Jug“.

U saopštenju koje je preneo list Blic najvatrenije pristalice crno-belih još jednom su podsetile ostale navijače šta je prevashodni cilj.

– Mi navijači Partizana, okupljeni u najvećoj organizovanoj navijačkoj grupi u Srbiji Grobari usled raznih laži, pritisaka i neistina iznetih na naš račun, prinuđeni smo da nas na ovaj način čuje crno-bela javnost.

Istorija naše navijačke grupe počinje još pre 1970. godine. Posle mnogo navijačkih uspona i padova konačno se 2014. godine sve grupe na Partizanovom stadionu okupljaju u jednu grupu Grobari jug.

– Tada je odlučeno da je jedini cilj bezuslovna podrška SD Partizan s kim god i gde god igra. Takođe, odlučeno je da se nećemo mešati u rad uprave i stručnog štaba, već da ćemo biti kičma, oslonac i poslednja linija odbrane našeg Partizana. Jedan od najvećih razloga naše podele bila je politika. Odlučeno je da politici nema mesta na tribini, da će svaki vid politike i političkog delovanja na tribini biti oštro sankcionisan. Naša stranka je Partizan. Svi k’o jedan za naš Partizan, navodi se u saopštenju navijačke grupe Grobari Jug.

Saopštenjem kao odgovor na reči koje je uputio Miodrag Božović oglasio se jedan od članova uprave crno-belih Vladimir Vuletić.

1
0

18 Komentara

  1. Niko nama Grobarima nikada nije odredjivao protiv koga cemo da skandiramo niti koga cemo da podrzavamo(Partizan je svetinja i to niko ne treba da nam objasnjava)!Sve u svemu,jadno saopstenje,ne znam ni sto ga komentarisem!???

    0
    0
    Odgovori
  2. Pravi Grobari,uvek su bili na jugu gde im je i mesto. I ja sam odrastao na jugu pre 30god. Učlanio se medju prvim u grupi Commando. Vodja glavni i jedini me

    0
    0
    Odgovori
  3. Partizan se odavno brani sa istoka i tamo je sve ono sto iskreno voli nas klub. A ova, kako sebe zovu najorganizovanija i najveca navijacka grupa u Srbiji, broji od 200 do 500 ljudi, zavisno od jacine utakmice i sluzi za sprdnju i ismevanje u navijackom svetu. Tamo ima svega, cigana, ofkovaca, Radovaca, a najmanje Grobara. Prema tome, Partizan ce se sa istoka braniti i dalje, jos jace i snaznije, prozivajuci onoga ciji je cilj unistenje sportskog drustva, a sta pevaju i saopstavaju navijaci koji jedan dan osvanu na jugu, a drugi na severu, to nijednog pravog Grobara odavno ne zanima.

    0
    0
    Odgovori
  4. brate nd seri…veze vi nemate ni sta je partizan,ni ko su grobari..jebo vas vucic,vucelic,vizura…hocemo krstjica,acu stanojevica,duleta…mrs picke prodate

    0
    0
    Odgovori
  5. hahahahah a ko ga vi lažete nema derbija ili kosarkaske utakmice gde vi sa juga nepravite zlo,pa ko pali onolike baklje ko baca na parket tvrde predmete,ko kliče političke parole?jel đikićeva majka i ovi u prvim redovima

    0
    0
    Odgovori
  6. „Najveca organizovana navijacka grupa u Srbiji“???? Sa citavih 50 clanova…. .!. „Coungradulations nk partizaИ“!!!

    0
    0
    Odgovori
  7. PAZI DA TI NE PRODJE OVAJ POKUSAJ UCUTKIVANJA..TEK CEMO TE SAD PROZIVATI.NIJE REC POLITIKE,REC JE STO SE POLITICAR DIREKTNO BACIO NA NAS KLUB DA GA UNISTAVA..DA CUTIMO???NECEMOOO

    0
    0
    Odgovori
    • tako je brate, na sledecoj utakmici cu vikati jos jace, da me i sam napredni vucko cuje, nema mira, a pogotovo ne sa vama placenicima i preletacima iz drugih klubova. Kakva sramota da su nam vodje navijaca prebegli navijaci zvezdane, bruke jedne. Tek kad vi odete sa tribine Partizan ce biti jak kakav je bio dok se vi preletaci niste nakacili na ogradu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter