3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽOVIĆ KOD IVANA IVANOVIĆA: Nisu me vratili sa aerodroma, već iz pečenjare!

Objavljeno: 04.03.16 u 23:38

Trener Crvene zvezde Miodrag Grof Božović i sportski direktor Blažo Raosavljević bili su gosti kod Ivana Ivanovića i dobro su nasmejali gledaoce kraj malih ekrana.

Strateg crveno-belih davao je odgovore u svom stilu, duhovito, kako i priliči emisiji kakava je „Veče sa Ivanom Ivanovićem“. Potpuni hit je bilo pitanje odakle je Blažo Raosavljević vratio Miodraga Božovića kada je letos hteo da ode iz Crvene zvezde.

– Nije sa aerodroma, već iz Aranđelovca. Pošao sam preko Rudnika, svratio do Topole i tu me je stigao. Gde tačno? Ne znam ime pečenjare. Vratio sam se brzo – rekao je Miodrag Božović i nasmejao publiku u studiju.

Zanimljivo je bilo kada je popularni Grof govorio i o sudiji Vladi Glođoviću, za kog je u šaljivom tonu rekao da ga ne simpatiše, a evo i zbog čega.

– Ja inače sudiju Glođovića ne simpatišem, inače ćelave ljude baš na volim (osmeh)… Ipak, u rivalskom klubu sada pokušavaju da svu sezonu svale na jednog čoveka. Sad im je Glođović napravio 32 razlike – rekao je Božović uz osmeh i nastavio:

– Penal po meni nije bio, jer je mali Mihajlović pao i bacio se na Petkovića. Da je nastavio, možda bi i bio penal. Utakmica je bila dobra, a mali Mihajlović se pojavio, pravio dosta problema, bilo je šansi, bilo je golova… Sad da se to diže na nivoe zločina, apele da pomogne vlada i ne znam ko… Što se tiče ofsajda (kod gola Partizana), taj gol je bio ispravan. Sudija je u prvoj liniji imao u vidu prvo igrača Partizana, pa našeg igrača, ali je gol ispravan. Treba to priznati pošteno.

0
0

3 Komentara

    • E da tu bijaše Jojic da uhvati loptu, pa pokaže na penal pre sudije. Najbolje bi bilo da svim Partizanovim igračima podele po jednu pištaljku pre utakmice pa sudija nebi bio ni potreban a regularnost prvenstva bi bila zagarantovana .

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter