1
The Best Of

VREMEPLOV: Siniša Mihajlović o malom stopalu koje je plašilo celu školu (VIDEO)

Objavljeno: 03.03.16 u 23:55

Priča je posvećena čoveku koji je jedan od najboljih izvođača prekida svih vremena.

Kad se pomene ime Siniše Mihajlovića odmah se pomisli na ubitačnu levicu i gol iz slobodnog udarca. Srpski fudbaler je prekide doveo do savršenstva, a kada je igrao za Lacio i Inter korner ili ‘slobodnjak’ su bili pola gola. Sa 28 golova iz slobodnog udarca bio je rekorder Serije A, ali ga je aprilaut prošle godine stigao Andrea Prilo. Siniša Mihajlović je na utakmici protiv svog bivšeg kluba Sampdorije postigao het-trik.

– Jak šut dala mi je majka priroda, sve ostalo je posledica mog rada i vežbanja na treninzima. Sećam se da sam u školi bio najmanji rastom, ali da sam oduvek imao najjači šut. Možda je to i razlog što imam manje stopalo – rekao je Mihajlović i dodao:

– Nosim cipele broj 42, a visok sam 1,85 metara. Smešno je kad nosim 42, pa namerno kupujem brojeve 44, 45 da bih izgledao proporcionalno.

(Izvor: YouTube/Kucamo na vrata zaboravljenih asova)

Takođe, kružila je priča da je Siniša Mihajlović jak šut stekao šutirajući izduvanu loptu u gražau porodične kuće u Borovom selu, ali to nikad nije potvrdio. Kako god bilo nema sumnje da je Siniša Mihajlović jedan od najboljih izvođača slobodnih udaraca svih vremena.

(Izvor: YouTube/FZisback4football)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter