10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRENIRAJU STROGOĆU: FSS žestoko kaznio Partizan i Tomića!

Objavljeno: 03.03.16 u 19:10

Novi trener crno-belih Ivan Tomić neće po dobrom pamtiti svoja dva prva meča na klupi Partizana, koji će takođe dobro upamtiti odluke Disciplinske komisije FSS.

Disciplinska komisija FSS spojila je susrete OFK Beograd – FK Partizan i FK Partizan – FK Crvena zvezda, prilikom analize događaja sa ta dva meča.

FK Partizan kažnjen je za nerede u režiji njegovih navijača, protiv OFK Beograda, sa 300.000 dinara a zbog loše organizacije meča i incidenata u meču sa FK Crvena zvezda, klub iz Humske je kažnjen sa dve utakmice bez prisustva publike i 800.000 dinara, što čini jedinstvenu kaznu umanjenu za 100. 000 dinara, a ukupno milion dinara.

Trener Partizana Ivan Tomić, zbog incidenata u meču sa FK Crvena zvezda, kažnjen je sa dva meseca pauze, uslovno godinu dana, i novčano 350.000 dinara.

Takođe, pored Partizana i Ivana Tomića, novčano je kažnjen i trener Čukaričkog, Zoran Popović, sa 50.000 dinara, a zbog incidenta u meču sa Radnikom u Surdulici.

Pored ovih kazni, objavljena je i odluka Sudijske komisije o suđenju Vlada Glođovića na 150. ‘večitom’ derbiju.

0
0

10 Komentara

  1. dok je serif navlasti za komsinicu nema zime CUDIME DA NISU IZBACILI PARTIZAN IZ SMRDLJIVE LIGE TOLIKO SU GA OCNILI

    0
    0
    Odgovori
  2. Zar je ovo kazna? uz ovakav naslov ide druga kazna..Za obicno iskljucenje dobio bi bar tri utakmice ovako nista sramota saveza.komanda trenerima RAZVALJUJ.

    0
    0
    Odgovori
  3. GROBARI , prava prilika i opravdanje … da se sa vucucevom-zvezdino zavrsi. NAPUSTITI vucicevu-zvezdinu ligu i o razlozima (kojih za ove 4 godine na pretek ima) obavestiti UEFU i FIFU jer pravde za partizan u Srbiji dok je ovih ljudi u i oko zvezde … NEMA.

    0
    0
    Odgovori
  4. I tako partizan moze slobodno da trazi novog trenera.sta ce im kad nemoze da vodi ekipu.jos jedna bruka ove uprave.u ovoj zemlji moze svako da prica sta hoce.nikad se nece opametiti i ako su kaznjeni.

    0
    0
    Odgovori
  5. Evo zasto je premijer postavio Kokezu i ekipu u savez. Kada je Lalatovic kao trener Crvene skakao u publiku , pljuvao je i psova na mecu u Krusevac pa posle i u Nisu kazna je bila simbolicna ali trenere Partizana gledaju da uniste. Jedan vodja jedan klub…stop ciganizaciji Srbije!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter