5
AdmiralBet ABA Liga

OD ZVEZDE ZAVISI: Da li će i kada da se igra KLS?

Objavljeno: 03.03.16 u 16:43

Na zvaničnom sajtu ABA lige saopšteni su konačni termini utakmica plej-ofa u kom će se sastati Budućnost i Mega Leks odnosno Crvena zvezda i Cedevita.

Ono što je izvenos je da će polufinalni dueli biti odigrani od 14. do 29. marta, ali je veliko pitanje kada će biti odigrano finale.

Naime, kako se finale igra na tri dobijena meča, a Crvena zvezda se nalazi veoma blizu plasmana u plej-of Evrolige veliko je pitanje kako pronaći termine za te utakmice.

Postoje dve varijante, i to ukoliko crveno-beli ne uđu u finale ili ne uspeju da budu među prva četiri u svojoj evroligaškoj grupi onda će se finale ABA lige igrati od 11. do 17. aprila, u suprotnom od 29. aprila do 5. maja.

Ukoliko druga opcija bude na snazi veliko je pitanje kada bi se onda igrala domaća liga pošto je praktično nemoguće pronaći 14 termina za ligaški deo plus najmanje pet za plej-of.

0
0

5 Komentara

  1. pa u srpskom sportu sve zavisi od vucica ( njegovog voljenog kluba ) , pa i ova odluka o KSL u KSS postaje nesto normalno… NJIH VISE OD NICEG SRAMOTA NIJE …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter