2
Košarka

FOTO: STARSPORT

NEZGODNA SITUACIJA: Partizan čestitao rođendan Vujoševiću i naljutio navijače

Objavljeno: 03.03.16 u 11:10

Bivši trener košarkaša Partizana Duško Vujošević danas puni 57 godina, a njegov bivši klub nije zaboravio da mu čestita rođendan.

Međutim, to je naišlo na burne reakcije dela navijača koji nisu zaboravili na koji način je iskusni stručnjak ispraćen iz kluba, što možete da vidite i u komentarima na društvenim mrežama Tviter i Instagram (kliknite na tvit ili Instagram kako bi pročitali komentare).

Podsećamo da uprkos želji navijača da Vujoševiću bude ponuđen novi ugovor nova uprava kluba to nije uradila već je na mesto šefa stručnog štaba postavila Petra Božića kojeg je u međuvremenu zamenio Aleksandar Džikić.

Burno je juče bilo u Humskoj, Miroslav Berić je podneo neopozivu ostavku na mesto potpredsednika, a bivši predsednik Predrag Danilović odgovorio je premijeru Aleksandru Vučiću povodom njegove izjave na RTS-u.

0
0

2 Komentara

  1. Dule vrat se da kazes zasto smo u minusu pet miliona eu. Dule vrati se da ban kazes zasto nismo dobili a licencu koju ce cigani sada dobiti dule vrati se da uzmes plate koje ti se duguju a terao si igrace i nazivao ih izdajnicima koji nisu zeleli da se odreknu dugova koje im je klub duzan. Dule vrati se i objasni kako dzikic pobedjuje cigane i objasni kao to hala bude puna iako tebe nema …partizan je brend partizan je mit partizan koliko ga god rusili i spolja i iznutra nemoze biti unisten zbog slavnih imena koje ima zeljko obradovic je nasa legenda najuspesniji i najbolji trener svih vremena duda ivkovic licnist koju ceo svet postuje i ceni a da ne govorim o igracima sa oedigreom partizanu treba covek koji vodi kompaniju a ne klub iz komunistickih vremena i sto je najbitnije da se klub privatizuje i ako pekovic to uspe to ce biti pogled u buducnost nova stranica voljenog kluba.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter