5
Domaći fudbal

NE MORAJU DA BRINU: Zvezda dobila pojačanje za budućnost

Objavljeno: 03.03.16 u 16:20

I pored toga što su trenutno neprikosnoveni u Srbiji i lideri na tabeli Super lige, fudbalski klub Crvena zvezda i dalje pojačava ekipu.

Prvi profesionalni ugovor sa klubom u četvrtak, 3. marta, potpisao je i Luka Adžić, član omladinske selekcije Crvene zvezde.

Luka Adžić je boravi sa prvim timom u Sloveniji na prvoj fazi priprema, ali je zbog povrede kolena boravio u Italiji gde je bio na oporavku. Adžić je potpisao ugovor na tri godine.

– Presrećan sam što sam potpisao ugovor sa svojom Crvenom zvezdom! Ovo mi je još veći podstrek da se što pre vratim na teren. Oporavak ide po planu, i jedva čekam da ponovo zaigram – rekao je Luka Adžić.

Podsetimo, prethodno su profesionalne ugovore potpisati Luka Ilić, Aleksandar Stanković, Stefan Kovač, Stefan Mihajlović i Dejan Joveljić

0
0

5 Komentara

  1. koliko je ovakvih ugovora komsinica zvezda , do sada potpisala … ??? KO CE OD NJIH DA ZAIGRA ILI BOLJE RECEMO IGRA … ??? najvece pojacanje od osnivanje pa do danas je je ono od pre 4 godine … od one noci, kad vucic upade u RUPI … i samog sebe imenova za : predsednik sdcz u senci …

    0
    0
    Odgovori
  2. Zboravili ste i ne pisete vec dugo o najvecim pojacanjima na celu sa dr. POTERNICOM, zatim AV-BIN- VODJOM, inace decacima srecno u daljoj karijeri, i sve najbolje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter