4
Evroliga

IZNENAĐENJE: Da li je ovo znak da Zvezda dobija evroligašku licencu?

Objavljeno: 03.03.16 u 15:33

Košarkaški klub Crvena zvezda ove sezone postiže dobre rezultate u Evroligi i nadomak su plasmana u TOP 8.

Obaveštenje prenosimo u celosti:

KK Crvena zvezda Telekom obaveštava javnost, da će gost našeg kluba 11.marta biti Predsednik Evrolige Đordi Bertomeu.
 
Ova radna poseta dogovorena je od strane KK Crvena zvezda Telekom, Predsednika kluba Nebojše Čovića i Direktora Davora Ristovića sa jedne, i prvog čoveka Evrolige,  gospodina Bertomeua još pre tri meseca, i predstavlja nastavak odlične saradnje koju naš klub ima sa ovom organizacijom.
 
Tokom dvodnevnog boravka u Beogradu u koji dolazi isključivo na poziv i kao gost KK Crvena zvezda Telekom,  Gospodin Bertomeu obaviće seriju važnih sastanaka sa Predsednikom kluba Nebojšom Čovićem i predstavnicima našeg kluba, a biće i gost na utakmici 10.kola TOP 16 faze Evrolige koju Crvena zvezda Telekom igra sa Panatinaikosom.
 
O svim detaljima ove važne posete i dolasku gospodina Bertomeua u Beograd, KK Crvena zvezda Telekom obavestiće javnost u narednim danima.

 

0
0

4 Komentara

  1. To je „znak“ zbog cega je naprasno dao „ostavku“ Beric, DOBIO JE NAREDJENJE DA SVI MORAJU DA IGRAJU ABA LIGU (koju je osnovao N. Covic), a samim tim i ULEB LIGU !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ma to su one pare o kojima premijer priča dao vama a Covic kao jedini krivac što vas skoro pa nema je nekako uzeo te pare i evo sad znamo gde su….ćuti misu bolje pitaj tvoje čelnike gde su tolike pare a ne da gledaš u tudje EVROPSKO dvorište

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter