1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DODIĆ O SVAĐI SA LALATOVIĆEM: Ne poričem verbalni sukob, ali…

Objavljeno: 03.03.16 u 21:53

…’tuče nije bilo ni u najavi’ – ističe trener Javora Mladen Dodić.

Trener Javora Mladen Dodić bio je presrećan prolaskom svog tima u polufinale Kupa Srbije posle boljeg izvođenja jedanaesteraca i to je istakao u prvi plan kao glavni utisak sa jučerašnje utakmice.

– Bila je to vrhunska utakmica, navijači i TV gledaoci su mogli da uživaju za razliku od nas aktera, koji smo preživljavali svaki trenutak. Zasluženo smo se plasirali u polufinale eliminisavši odličnog protivnika. Zato mi je krivo što se ne priča i ne piše o lepoj predstavi, već o tome kako smo se, navodno, Lalatović i ja umalo potukli – ističe Dodić za ‘Novosti’.

Osvrnuo se i na sukob sa Lalatovićem, koji je danas izjavio da ničega nije bilo među njima.

– U prvi plan je izbio naš verbalni duel, koji ne poričem, i ne opravdavam svoj postupak, ali nije bilo ni najave a kamoli mogućnosti da se nas dvojica potučemo. Uostalom, pre izvođenja penala, Lale i ja smo čestitali jedan drugom na odličnoj fudbalskoj predstavi. Da nismo u sukobu i da je sve odmah ostalo iza nas, videlo se potom i na konferenciji za štampu – objasnio je Dodić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter