1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

CRVENO-BELI UVERAVAJU: Možemo protiv Fenerbahčea

Objavljeno: 03.03.16 u 20:13

Crvena zvezda sutra od 19:30h gostuje lideru grupe E TOP 16 faze Evrolige, ekipi Fenerbahčea naših Željka Obradovića, Bogdana Bogdanovića i Nikole Kalinića.

– Na nama je da odigramo što bolje možemo. Moramo biti koncentrisani svih 40 minuta, da damo sve od sebe protiv jednog odličnog tima koji predvodi Željko Obradović. Moramo biti spremni ne samo za tu utakmicu, već i za ono što nas čeka posle toga. Ako budemo uspeli da im pariramo u skoku, da vodimo računa šta radimo svih 40 minuta, možemo da dođemo u poziciju da probamo da napravimo što bolji rezultat protiv jednog sjajnog Fenerbahčea – rekao je Radonjić za klupski sajt.

– Videli smo u svim tim mečevima da je to izuzetno jak i kvalitetan tim. Kako stvari stoje, biće prvi u grupi i mislim da imaju velike šanse da odu i na fajnal-for, lično smatram da mogu i više od toga. Ekipa su sa puno dobrih igrača, imaju sjajan kontinuitet tokom čitave sezone – objasnio je Radonjić.

Jedan od najboljih igrača Crvene zvezde Maik Cirbes uveren je da šampion Srbije može da se suprotstavi Fenerbahčeu u Istanbulu.

– Fenerbahče je jedan od najboljih timova u Evropi, znamo ih dobro, znam i da su nas pobedjivali do sada, ali možemo da igramo sa svima, pa i sa njima… Baš zato imamo dodatni motiv da pokažemo da možemo i sa njima i da pripadamo ovom društvu – rekao je Cirbes.

Zanimljivo je bilo kako je Kvinsi Miler imitirao Cirbesa na treningu uoči puta u Istanbul.

0
0

1 Komentara

  1. Kakva strogoca prekinuli utakmicu dvadeset puta tomic hteo da bije sudije i treniraju strogocu jos strozije su trebale kazne da budu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter