5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BLAŽO RAOSAVLJEVIĆ: Milione smo odbili za jednog igrača!

Objavljeno: 03.03.16 u 00:14

Sportski direktor Crvene zvezde, Blažo Raosavljević otkrio je da je klub ove zime mogao da zaradi bar još tri do četiri miliona evra.

Otišli su Marko Grujić (Liverpul 6 miliona evra i vratio se na pozajmicu), Luka Jović (Benfika) i Vukašin Jovanović (Zenit 2 miliona), a Crvena zvezda je mogla da zaradi još minimum četiri miliona evropskih novčanica. Bar tako tvrdi sportskid irektor crveno-belih Blažo Raosavljević.

– Dobijali smo zimus ponude za gotovo sve naše vodeće igrače. I ne samo njih. Postojalo je interesovanje i za Ristića, Plavšića… Mi smo, međutim, imali jasan plan koga želimo, a koga ne želimo da prodamo i verujem da smo povukli prave poteze. Vieiru nismo pustili iako su Kinezi navaljivali do derbija, stalno dižući cenu – rekao je Raosavljević za Novosti i nastavio:

– Cenu diktira tržište, a posledično je vezana za rezultatske uspehe, igre, dobar stručni rad i kvalitet igrača. A, mi smo krenuli redom, doveli Miodraga Božovića, tvorca ovog tima i igre, kupovali samo kvalitetne fudbalere koji su postali glavni protagonisti uspeha na samom terenu. Stabilizovano je i finansijsko stanje, pa mogu ponosno da kažem kako je sada Crvena zvezda generalno kao klub na daleko višem nivou i sa mnogo boljim rejtingom i imidžom u svetu.

Sportski direktor Crvene zvezde ističe da će cena igrača naglo skočiti kada se osvoji titula, a pogotovo ako se izbori igranje u Ligi šampiona ili Ligi Evrope.

– Ako budemo prvaci, pokušaćemo da uđemo u Ligu šampiona ili Ligu Evrope. E, tada će Vieira vredeti sigurno mnogo više od tih 3-4 miliona evra, baš kao i Katai, Ibanjez, Donald, Le Talek, Srnić… Zvezda ne može u Evropu bez kvalitetnog tima i pravog trenera.

Crveno-beli se, inače, polako okreću duelu sa Jagodinom koja se u subotu igra na stadionu „Rajko Mitić“ od 18.00.

0
0

5 Komentara

  1. Čitam komentare,pa kontam da grobari svoje vesti ne čitaju! Idite na vaše vesti,pa čitajte kako ste pokrali Radnički juče… manite se nas

    0
    0
    Odgovori
  2. Čitam komentare,pa kontam da grobari svoje vesti ne čitaju! Idite na vaše vesti,pa čitajte kako ste pokrali Radnički juče… manire se nas

    0
    0
    Odgovori
  3. ..Kada VAM se MOZE, nikome NISTA NE PLACATE, POREZE VAM OTPISUJU, KAO I VISEMILIONSKE DUGOVE, doduse „nasledjene“ od VASIH LEGENDI IZ PRETHODNIH UPRAVA-LOPOVA, A SADA ABOLIRANIH OD STRANE TRENUTNE VLASTI !!! Kako VAS NIJE SRAMOTA i STID PREMA GRADJANIMA SRBIJE !!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter