11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TOMIĆ: Zadovoljan sam igrom, odnosom i rezultatom; RASTAVAC: Radujem se novom meču sa Partizanom

Objavljeno: 02.03.16 u 20:10

Partizan je pobedom protiv Radničkog iz Niša uspeo da se plasira u polufinale Kupa Srbije, a trener crno-belih posle utakmice uz utiske o samom meču objasnio je zašto je izveo tim bez napadača.

– Zadovoljan sam igrom u većem delu utakmice. Dobro smo otvorili meč iako samo zbog određenih problema, povreda i loše fizičke spreme nekih igrača, igrali smo na specifičan način. Mislim da su igrači to prihvatili i sproveli na terenu onako kako treba.

Rezultat na poluvremenu je bio realan protiv ekipe koja je odlično vođena i organizovana. Nismo iskoristili penal, postigli smo drugi gol u pravom trenutku pred sam finiš kada se svode računi. Mogu da budem zadovoljan igrom, odnosom ekipe i rezultatom. Čestitam igračima Radničkog iz Niša i njihovom treneru na rezultatima koje ostvaruju ove sezone, rekao je posle utakmice Tomić.


(Izvor: Dailymootion/Goals 365 HD)

O tome koga bi želeo za rivala u polufinalu mladi stručnjak je bio jasan:

– Nisam razmišljao o tome, mislio sam samo na ovu utakmicu. Ne želim da pričam o onome što ne zavisi od mene.

Trener Radničkog Milan Rastavac je poručio da se nema vremena za žaljenje već da se njegov tim već sada okreće prvenstvenom duelu.

– Izgubili smo utakmicu, a razlog je to što nismo uspeli da realizujemo neke šanse odnosno Šaranov je odlično intervesnisao svaki put kada bi došli u šansu. Dali smo što možemo u ovom momentu, zaboravljamo već sad ovo i spremamo se za nedelju. Očekuje nas praznik fudbala koji podrazumeva pune tribine i već sada se radujem tom meču, kazao je šef struke Nišlija.

Dva tima će već u nedelju u meču 25. kola Superlige Srbije ponovo ukrstiti koplja s tim da će tada domaćin da bude Radnički.

0
0

11 Komentara

  1. Sve Sami cigancici NA nasim vestima. Prate,gledaju kako Partizan napreduje iz Dana u Dan. Dobro zapamtite ovog bradonjicu,Ima komplekse da vam nabije kao I Stanoje. Zivi bili pa videli 😉

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa, jel egipcani da nam pricaju o postenom sudjenju, jos posle onog SKANDALA na derbiju ? Umuknite vise, djavo vas odneo, bando crvena !

    0
    0
    Odgovori
  3. Franjevac veci ofsajd nisam video u svom zivotu….. E j…ro i go…no franjevacko toliko o tvom postenju!!Uvek si bio crv i ostao crv bedni koji kad treba izadje iz jabuke kad ne nema te nigde!!!!E ovo je sudija koji je vama donosio titule i koji je hteo da eksplodira sto nje sudio jer je hteo da se revansira za golove koje ste popusili na Rajku a nije mogao da ih ponisti jer su vam nakovani sa auto komende,ali ima Boga reko vam je veliki vodja za kosarku polako sad ce i fudbal da se raskrinka da ne kukate kako ste zapostavljeni i da vam niko nista ne da pa Bojan Radosavljevic nema cime da kupuje utakmice

    0
    0
    Odgovori
  4. Sad nije napastvovao sudiju za gol iz ofsajda ??? Sad mu je odgovaralo? Licemerje… Ali to su gospoda sa crno-bele strane Topčiderskog brda…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter