3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TOMIĆ NE MOŽE DA PREŽALI DERBI: Glođović me ‘izbacio iz cipela’ kako drugačije da reagujem?!

Objavljeno: 02.03.16 u 09:57

Trener Partizana Ivan Tomić još uvek ne uspeva da dođe sebi nakon derbija.

Iako poslovično miran, Ivan Tomić nije uspeo da sakrije uzbuđenje nakon meča protiv Crvene zvezde. Ipak, kad su se glave ohladile, analizirao je svoje postupke:

– Analizirao sam ii svoje ponašanje. Uživao sma u derbiju, njegovim fudbalskim segmentima i bilo mi je drago što sam akter jednog takvom meča i Partizanove igre, uprkos svemu što se dešavalo.

Iako priznaje da je odreagovao na sebi nesvojstven način, zapitao se kako drugačije:

Najvažnije mi je da učiniim sve što je do mene, igrači su takođe dali sve od sebe. Gledao sam i svoju reakciju posle prve sporne situacije. Bio sam „izbačen iz cipela“, jer to nisam ja, nisam takva osoba. Zameram sebi, ali moram da postavim pitanje: kako drugačije da reagujem?! Pričamo o situacijama kada smo oštećeni za penal, gol… Kako reagovati?!, završio je Ivan Tomić svoju izjavu za „Sport“.

0
0

3 Komentara

  1. Momčino, ne treba da se izvinjavaš kada si u pravu. Njegoš je rekao:“Zlo činiti od zla braneći se, tu zločinstva nema nikakvoga!“ Čist si pred svima osim raznim premijerovim komisijama punim musavaca!

    0
    0
    Odgovori
  2. Neko ne moze uvredu da istrpi, a TEK samar, ali KRADJU-NIKAKO !!! U ne tako davna vremena ( u Turskoj i dan danas) za KRADJU SU „GLAVE ‘PADALE“ !!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter