0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PROVERA: Poraz ‘orlića’, Lijanko položio ispit (FOTOGALERIJA)

Objavljeno: 02.03.16 u 21:19

Omladinska reprezentacija Srbije poražena je od vršnjaka iz Španije u meču koji je poslužio kao poslednja provera pred martovske kvalifikacije za plasman na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Selektor Branislav Nikolić nije mogao da računa na najbolji sastav, a u duelu koji je uglavnom bio izjednačen, presudile su individualne greške naših igračam, pre svih golmana Vičića kod vodećeg gola Španije, a onda i Zlatkovića u nastavku susreta.

Gol za „orliće“ postigao je Senić posle lepe akcije našeg tima. Na putu do Nemačke naša reprezentacija se od 24. do 29. marta sastaje protiv Francuske, Danske i Crne Gore.

Susretu u SC FSS u Staroj Pazovi prisustvovao je i predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

– Mislim da mogu biti zadovoljan onim što smo prikazali, pogotovo jer nismo igrali u kompletnom sastavu. Za nas je veliki hendikep odsustvo Luke Jovića i Ivana Šaponjića, igrača koji su ovoj selekciji mnogo toga dali na planu efikasnosti. Čime nisam zadovoljan? Načinom na koji smo primili golove, posle grešaka koje ne bi smele da se događaju – rekao je posle meča selektor Branislav Nikolić i osvrnuo se na partiju Lijanka Vojnovića.

– Videla se ogromna želja, ali i veliki potencijal koji poseduje. Lijanko je prvi put u Evropi, za njega je sve novo, klima, sredina, jezik, saigrači. Mislim da možemo biti zadovoljni onim što je pokazao, položio je prvi ispit.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

SRBIJA – ŠPANIJA 1:2 (0:1)

Strelci: 0:1 Para 24, 0:2 Romera 51, 1:2 Senić 67. Stadion SC FSS. Gledalaca: oko 300. Sudija: Nemanja Petković. Pomoćnici. B. Stanojević, G. Stanojević.

Srbija: Vićić, F. Stanković (od 64. min Mijailović), Vojnović, Stojanović, Zlatković, Lutovac, Glavčić (od 64. min Zličić), F. Jović, Senić, Duronjić (od 64. min Perić), Špoljarić (od 64. min Janković). Kapiten: Nemanja Glavčić, Selektor Branislav Nikolić

Španija: Mendibil (od 60. min Oropesa), Lopez (od 71. min Tores), Karikol (od 60. min Ernandez), Marmol, Para, Gaj (od 46. min Kastiljo), Romera (od 71. min Lopez), Bekera, Serano, Tenes (od 46. min Grueso), Baragan (od 60. min Kvereheta). Selektor Albert Selades

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter