2
Fudbal

POTPISAO: Vratio se u otadžbinu, a mogao je da pojača Partizan

Objavljeno: 02.03.16 u 18:29

Čitavu karijeru proveu je u inostranstvu, pa je odlučio da se vrati u zemlju gde je naučio prve fudbalske korake i potpisao ugovor do kraja godine sa drugoligašem.

Kleveron Kordova Kleo, koji se i u ovom zimskom prelaznom roku dovodio u vezu sa Partizanom, odlučio je da se posle dugogodišnjeg potešestvija po svetu ma kraju skrasi u Brazilu.

On je parafirao ugovor do kraja sa brazilskim drugoligašem Gojasom. Posle potpisivanja ugovora, prisutnim novinarima je rekao da mu je igranje u inustranstvu donelo mnogo, a najviše je istakao partije koje je pružao u Partizanu.

Kleo je za crno-bele odigrao 67 utakmica i postigao 42 gola. Kada je napustio Partizan, Brazilac je otišao u kineski Gvangdžu, a pre dolaska u Gojas igrao je u japanskom Kašivu.

 

 

0
0

2 Komentara

  1. Profesionalac koji igra za lovu.Kad je drzava sipala u partizan kao u bunar tada je i igrao.Sad je truba pa nema sta da trazi.Kulturno vas je od…ao.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter