4
Košarka

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN I DALJE VAGA: Evroliga ili Liga šampiona

Objavljeno: 02.03.16 u 14:05

Bez obzira na najave da bi Partizan mogao da dobije specijalnu pozivnicu za učešće u Evrokupu to još uvek nije zvanično potvrđeno.

Pored toga predsednik kluba Nikola Peković potvrdio je da će potpredsednik crno-belih Miroslav Berić otići na sastanak u Barselonu 11. marta i da će posle toga sve da bude daleko jasnije.

Ni u slučaju da Partizan zaista dobije poziv da se priključi najjačim evropskim klubovima to ne znači da će taj poziv da bude prihvaćen odnosno crno-beli i dalje vagaju da li da se priključe Evroligi ili da sačekaju ponudu FIBA koja formira Ligu šampiona.

– Kada svi detalji budu poznati, Partizan će izaći s jasnim stavom. Dotad, molim vas za razumevanje što nećemo komentarisati spekulacije, rekao je Peković između ostalog u izjavi za Mocartsport.

Dobra vest za navijače Partizana je da je jedna od želja Aleksandra Džikića potvrdila da bi naredne sezone mogla da igra za crno-bele.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter