13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OŠTRO: Partizan tri meča bez Grobara u Humskoj?

Objavljeno: 02.03.16 u 23:35

Fudbalski klub Partizan mogao bi da dobije oštru kaznu zbog loše organizacije 150. večitog derbija.

Disciplinska komisija FS Srbije odluku će doneti u četvrtak, a po svemu sudeći Partizan čekaju oštre sankcije. Po nezvaničnim informacijama stadion u Humskoj će biti suspendovan tri meča. To znači da pored današnjeg meča u Kupu, Grobari svoje ljubimce neće moći da prate na još dva prvenstvena meča.

Podsetimo, zimus je Partizan kažnjen sa dve utakmice igranja pred praznim tribinama kada su Grobari pevali šovinsitičke pesme na meču sa Vojvodinom.

0
0

13 Komentara

  1. sve se radi … da se uradi … u predizbornoj kampanji … da se grobari – patriote ucute i glas zadovoljstva NE cuje …

    0
    0
    Odgovori
  2. To nije nikakav problem za njih, ionako ih nije bilo vise od 2000 zabranjenih ups janicara ili bese onih trecih hahahaha

    0
    0
    Odgovori
  3. Po incidentima domaćim i medjunarodnim.
    Cz i njeni huligani bi trebali biti cz 4 liga ili cirkus u rupi, a hulosi u zatvoru na 500 god a ne deca koja nemaju veze s tatonom kog su ubili na vma.

    Ugasite klub i zakatančite da ćurko i vazure razne ne mogu da skrnave svetinju.

    A jednog dana da bude BSK ponovo gde pripada a to je svojoj kući.

    Vostani Srbijo.

    0
    0
    Odgovori
  4. Da podsetimo, pre par godina na jednom od derbija u rupi, cigani upadaju na teren i ne dozvoljavaju igracima Partizana da udju u svlacionicu…kaznjeni su sa jednom utakmicom bez publike…naravno da je bio i prekid zbog bakljade

    0
    0
    Odgovori
  5. Ko nije video drugi nedosuđen penal za Partizan na derbiju, isti može pogledati u okviru TV emisiji Partizanov Vesnik br. 19!!! Usput, možete se podsetiti uz video zapise i svedočenja, kako su to nekad na isti način radile krale i nameštale utalmice i derbije u korist Crvene Zvezde, sudije Šipka, Babarogić, Mrakić… Tako je nastajala Zvezdina tradicija… Ujedno tako se obezbeđivali mesto potpredsednika FK Crvena Zvezda …

    0
    0
    Odgovori
    • Jel to uredjuje onaj bolid Pantic,tu bljuvotinu od novina i nazovi TV?Samo slepci i ostrasceni su mogli videti bilo koji penal da je postojao.Svako ko normalno vidi i rasudjuje a razume se u fudbal,mogao je da vidi samo pokusaj da se penal iscenira i nista drugo.Klinac je skocio u Petkovica i zasluzio zuti karton.To je dokazano i na Areni,kao i da je bio ocigledan faul kod Ibanjezovog slobodnjaka,sto su takodje svi normalni videli.
      Da ne pominjemo sudije iz prethodnih derbija koji su krale i navlacile za partizan a ima ih mnooogooo vise od ove sto si nabrojao,da su navodno Zvezdi pomogli.Pitajte Bojana Radovanovica kome je davao pare da sude za vas u derbijima..a ti si nasao da slusas onog kretena od novinara,koji se ne razume u sport a figurira kao sportski novinar.

      0
      0
      Odgovori
  6. Naravno Partizan će biti kažnjen, a sudija koji nije dosudio dva penala za Partizan, poništio jedan gol i koji je namestio situaciju za prvi gol Zvezdi, će biti nagrađen. Za neupućene, igrač Zvezde je u 99. minutu derbija visoko podigao ruku i skinuo loptu sa glave igrača Partizana Goguie!!!!!! O pomoćnicima koji su 5 puta zaustavljali situacije 1 na 1 igrača Partizana sa Zvezdinim golmanom, ne treba trošiti reči. Obzirom na očekivani ishod, treba poslati kasetu UEFA…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter