0
Dejvis kup

FOTO: Novak Đoković

KAZAHSTANCI OPREZNI: Ne želimo da otkrivamo svoje adute

Objavljeno: 02.03.16 u 14:14

Selektor Dejvis Kup reprezentacije Kazahstana, Dias Doskarajev na konferenciji za medije rekao je da njegov tim ne želi da se predaje iako su apsolutni autsajderi u duelu sa Srbijom.

Doskarajev ističe da je Srbija favorit, jer je predvodi najbolji teniser sveta Novak Đoković i da je zadovoljan kako teku pripreme:

– Pripreme teku po planu, teren je dobar kao i kod nas. Mi smo ranije došli, privikavamo se na okruženje, Beograd i atmosferu koja ovde vlada – kaže Dias Doskarajev.

Međutim, nije želeo da otkrije na koje igrače će se osloniti:

– Sve će se znati na žrebu u četvrtak, iako vi već možete da pretpostavite ko će igrati. Razumite nas, igramo protiv Novaka Đokovića i ne želimo da otkrivamo svoje adute.

Naravno, osvrnuo se i na najveću pretnju njegovom timu, to je Novak Đoković:

– On je favorit uvek, bez obzira da li igra protiv Federera, Nadala, Mareja ili nekog drugog. Novak je legenda, odličan je igrač i svi znamo koliko može. Ali, ovo je Dejvis kup i mi verujemo u sebe, čak i rezultat 0:2 može da se preokrene – jasan je Doskarajev.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter