4
Košarka

IMA NADE ZA CRNO-BELE: Džikićeva želja govorila o igranju za Partizan u narednoj sezoni

Objavljeno: 02.03.16 u 12:36

U jednom od intervjua trener Partizana Aleksandar Džikić pričao je o tome koga bi najviše voleo da vidi u svom timu sledeće sezone.

Zanimljivo je da nije naveo nijedno novo ime već je izrazio želju da u klubu ostane krilni centar Kevin Džons, a Amerikanac je na tu temu govorio u izjavi datoj za Žurnal.

– U ovom trenutku nemam nikakve planove za budućnost. Sve je moguće. Želim da sačekam da se sezona završi. Posle toga ću razgovarati sa mojim agentom, videti šta je najbolje za mene. Ali, sve u vezi sa Partizanom mi se dopada. Navijači su sjajni prema meni, organizacija je dobra. definitivno je moguće da se vratim i u narednoj sezoni, kazao je Džons.

U utorak se pojavila informacija ko bi mogao da bude novo pojačanje za crno-bele za takmičenje u domaćem šampionatu.

0
0

4 Komentara

  1. Naravno da ima „NADE“, POSEBNO SADA KADA NAM premijer DAJE I „SAKOM I KAPOM VISE NOVCA“ od FABRIKANTOVOG PRIVATNO-DRZAVNOG (kako IM kad STIMA..) KLUBA !!! .!. XXAAXXAA .!. Sa premijerom u „timu“ tj. kao SPONZOROM, SAMO NAM JE „NEBO GRANICA“ !!! .!. XXAAXXAA .!. Pu, Pu, Pu…

    0
    0
    Odgovori
  2. Naravno da ima „NADE“, POSEBNO SADA KADA NAM premijer DAJE I „SAKOM I KAPOM VISE NOVCA“ od FABRIKANTOVOG PRIVATNO-DRZAVNOG (kako IM kad STIMA..) KLUBA !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter