12
Košarka

FOTO: STARSPORT

BLIŽI SE RASTANAK? Zvezdin najbolji igrač ima bogatu ponudu

Objavljeno: 02.03.16 u 00:00

Izgleda da je posle dve godine došlo vreme da ove sezone najbolji košarkaš Crvene zvezde napusti Mali Kalemegdan.

Gostujući u emisiji ‘KCN Sport’ kod voditelja Dejana Anđusa na televiziji Kopernikus, nekadašnji trener kadeta Crvene zvezde Dragan Jakovljević je najavio da će Maik Cirbes napustiti Crvenu zvezdu na kraju sezone.

Jakovljević je izjavio da će Cirbes otići u jak evroligaški klub za 1,5, miliona evra, koliko bi navodno iznosila njegova plata.

Košarkaški stručnjak je dodao i da Crvena zvezda od svega toga neće dobiti ništa, jer Cirbesu ugovor ističe na kraju tekuće sezone.

Ove sezone jedan od najboljih centara u Evroligi je u Crvenoj zvezdi već dve sezone, od avgusta 2014. godine, a na kraju tekuće sezone mu ističe ugovor i otići će kao slobodan igrač.

0
0

12 Komentara

  1. pa neka ide zasluzio je to super je odradio svoj posao ostace nam zauvek u srcu iako ce nam ipak biti zao sto ga necemo gledati u zvezdinom dresu uprava mora naci odgovarajucu zamenu za njega kao i ostale koji odlaze na vreme da se ne uigravaju na pocetku sezone jer evroliga ne prasta…

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovaj Jakovljevic je poceo da lupa samo da bi imao sta da kaze.Ispade da bi on vezao Zirbesa za kuku od auta i vukao po BGD dok ne potpise 3 godine ugvor sa Zvezdom.Alo rodjace covek je tu 3 godine odigrao sampionski i muski i pustite ga da ide jer je zasluzio.Ono sto treba vise da brine je da ce Miler i Zirbes zajedno a kako se prica za Jovica se interesuju Spanci i Turci ali za Jovica ide obestecenje od 900 000 ako bude isao!

    0
    0
    Odgovori
  3. Опет једна „сензационална“ новост. Па наравно да ће отићи, мало који страни играч остане у Србији дуже од 2 сезоне (чак штавише, најчешће су ту годину дана, Евролига им је одскочна даска за „теже“ уговоре и јаче клубове) и Цирбес није изузетак. Ми немамо финансијске могућности да испратимо такве понуде, а његова афирмација уједно афирмише и клуб. Тим више што ће му свако на крају рећи велико ХВАЛА за све што је урадио, од управе до навијача, а ред је да момак уновчи тај таленат и знање. Звезди је дао много и то нећемо заборавити.

    0
    0
    Odgovori
  4. AKo bišvi trener i to kadeta kaže, onda je to sigurno. Sve debil do debila, samo nešto da se priča i piše. Pišite nešto aktuelno a ne gledajte u kuglu šta će da se dogodi u budućnosti, pisajući izmišljene informacije

    0
    0
    Odgovori
  5. Ide kod Sheika, dobio je „premiju“, kao znak zahvalnosti za Bg na „vodi“, a sto se „svastike“ tice, sta ce crvenom bankomatu obestecenje od njega, kada dobijaju i kapom i sakom, kao i sve najjace drzavne i privatne firme za „sponzore“ tj. PARAVAN, a NOVAC DOLAZI SA JEDNOG „POZNATOG“ MESTA !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Promenio si nadimak,bio si grobar do koske,a sad si dark energy???dzabe ti to,kad tvoje kukanje je prepoznatljivo…decko leci se pod hitno,umnobolan si…pozz Franjevac

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter