0
Evropske lige

ISKO IZGUBIO POVERENJE: Vezista Reala na prodaju?

Objavljeno: 01.03.16 u 17:07

Prema izveštajima iz Španije, Isko koji je već neko vreme velika želja Juventusa nalazi se na transfer listi jer nije uspeo da ispuni očekivanja Zinedina Zidana u madridskom Realu.

Plejmejker je bio povezivan sa ‘bjankonerima’ prethodnog leta te bi klub iz Torina mogao ponovo da pokuša da privoli Španca da karijeru nastavi u Seriji A.

‘Kraljevski klub’ је razočaran što Isko i Hames Rodrigez nisu uspeli da iskoriste izostanak Gereta Bejla, koji je već neko vreme van terena zbog povrede, pa bi zbog toga vrlo lako mogli da napuste klub sa ‘Santijago Bernabea’.

Ljudi iz uprave kluba su u više navrata izjavili kako su razočarani Iskovim učinkom ove sezone jer je upisao svega jedan gol i četiri asistencije na 21 nastupu ove sezone u Primeri.

Trener Zidan ali i navijači kluba su navodno izgubili veru u mogućnosti ofanzivnog veznog fudbalera, te bi madridski gigant mogao da sasluša ponude za njega već ovog leta.

Pripremio: Nikola Miloradović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter