9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ILIEV: Dovešćemo još dve ‘bombe’

Objavljeno: 01.03.16 u 21:09

Zadovoljan partijama zimskih akvizicija, pre svega učinjenim Sedrika Gogue i Evertona Luiza u 150. večitom derbiju, sportski direktor Partizana Ivica Iliev već sada najavljuje nove dolaske u klub iz Humske.

– Ubeđen sam da ćemo na leto dovesti dva igrača koji su na nivou dvojice koje smo doveli u zimskom prelaznom roku. To bi bila ozbiljna baza, počeo je priči Iliev.

Iako prozivan i od strane navijača i od strane medija zbog bombastične najave bombastičnih pojačanja Iliev je uveren da su se oni koji su ga kritikovali u međuvremenu predomislili.

– Miran sam i nadam se da sam umirio duhove, da su verni navijači videli šta smo uradili i da veruju kada kažemo šta ćemo tek da uradimo. Jer, ako sam najavljivao bombe, euforično, mislim da nisu čak i obične bombe njih dvojica (Gogua i Everton). Rekao sam i bio siguran u to. Sada isto kažem, ubeđen sam da ćemo dovesti dva igrača na istom nivou, rekao je između ostalog Iliev u izjavi za Žurnal, dodavši da stručni štab i uprava spremaju moćan Partizan, koji će igrati važnu ulogu u evropskim takmičenjima.

Najmlađi prvotimac Partizana u istoriji kluba Dušan Vlahović ima poruku za najvatrenije navijače, jeste li je pročitali?

0
0

9 Komentara

  1. podrska za Ilijeva,samo napred, A vi net grobari jel znate da je Zivkovic poslednji u Partizanu koji je imao menadzera,nema vise ucena i davanja para kojekakvim Ramadanijima ,Zahavijima,…samo igrac roditelj i klub se dogovaraju,….respect

    0
    0
    Odgovori
  2. TROJANCI … dosta sa obecanjima … koje vam mediski savetuju ljudi iz i oko zvezde … kak da sa sportskom javnoscu-GROBARIMA manipulisete i sa glavnih tema … paznju da skrenete .

    0
    0
    Odgovori
  3. Podrska Iliev-Tomic! Nisu svi istomisljenici I pesimisti,Ima nas I koji vidimo napretka u radu. Ukoliko dovedete jos dva pojacanja slicnih karakteristika kao do sada,bice Partizan ekipa za respekt u sta ce se mnogi uveriti vrlo brzo. Novi,duzi ugovori sa novajlijama – pojacanjima prava stvar. Partizan Forever !

    0
    0
    Odgovori
    • Prijatelju…oterali Zileta, prodali Abua, odrekli se Knezevica i Trujica…prodali dete Saponju a doveli 2 kvalitetna pojacanja. Mihajlovica je dovela predhodna uprava a Saranov je najgore resenje od ponudjenih.Ko nam je centarfor? Bozinov? Mali Vlahovic?

      0
      0
      Odgovori
  4. Ovi definitivno nisu normalni,ne znaju gde biju…pa koje ste to bombe doveli?Prodali ste i ono sto je bar malo vredelo i sad se sepurite posle dva poraza iz dva kola,sto nigde nema.Zapamtite,zbog ove kuknjave,glupih izjava i svaljivanje svojih neuspeha na pogresne adrese,Zvezda ce vas demolirati u plej ofu.Kad se samo malo uigraju,kao u jesenjem delu,mozda pretrpite i najtezu katastrofu u istoriji.Poleteli ste bez ikakvog razloga.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter