20
Domaći fudbal

DIREKTOR SUPER LIGE: Podigli smo nivo fudbala, Glođović je jedan od najboljih sudija

Objavljeno: 01.03.16 u 12:00

Bez obzira na incidente i lošu organizaciju večitog derbija u Zajednici Super lige su zadovoljni što je duel Partizana i Crvene zvezde opravdao očekivanja.

Vladimir Bulatović, direktor Super lige, rekao je da će se čitava uprava lige potruditi da se otkloni sve ružno u srpskom fudbalu i da je večiti derbi opravdao sva očekivanja:

– Utakmica je bila za primer, tu pre svega mislim na igrače i trenere, jer su pokazali nivo. Partizan je po meni igrao odlično i vidi se ruka trenera Ivana Tomića. Što se tiče sudija, mislim da su greške sastavni deo fudbala. Glođović je jedan od najboljih naših arbitara. Pogrešio jeste, ali ne pripada mu zbog toga nijedan drugi, niti ružan, epitet, rekao je Bulatović.

Potom se osvrnuo na prepirke Ivana Tomića i sudije Glođovića posle meča:

– Gledao sam konferenciju, Ivan Tomić je zadržao nivo, pričao je izuzetno kulturno.

Bulatović je napomenuo da će na sve načine pokušati da stanu na put oputrebi pirotehničkih sredstava:

– Uradićemo sve što je u našoj moći da iskorenimo pirotehniku i sve ružno sa naših stadiona. To ne možemo sami, potrebna nam je pomoć policije i tužilaštva – zaključio je Bulatović.

 

0
0

20 Komentara

  1. Kakvo ponižavanje naroda i sportskih radnika?

    Nastavlja se, nije stalo.

    Da li je istina da novinar gubi posao ako želi da napiše članak o Glodjovićevim golovima, sudije načelnika policije?

    Gol iz kontrafaula slobodnjak, i gol iz ofsajda za pobedu.

    Pobeda crno belih uz regularno sudjenje 3-5:0 sa igračem više.

    Vreme je za listu zvezdinih sudija 1945-2016.

    Dugometražni film o neregularnosti liga od 45 na ovamo.

    Uništen sport, liga i najjači derbi sveta.

    Crvena država crvene zvezde i vodje sa severa.

    Vojska botova crvenih sve redakcije, svi mediji.

    0
    0
    Odgovori
    • Dve situacije u vasem kaznenom prostoru! Pre gola Petrovica! Sudio Bosko Jovanetic, delegirao ga Rajo Bozovic! Nadji link…i reci da li lazem!

      0
      0
      Odgovori
  2. Od vase vladavine ni jednom se nigde nismo plasirali kao zemlja, krali ste i otimali e sad dosao red na naplatu. Franjevci pa vec sledece kolo gubite, vi ste tim za donji deo tabele.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovaj Bulatovic je osumnjicen za saucesnistvo sa Terzicem u krivicnm delima,,,dodajte zemljake Scepanovica,Simovica,Kokezu,pok Buturovica,Mrakica,Babarogica,Surbatovica…i eto hobotnice u FSS-u i odgovora na sva navijacka pitanja! Nije sporno sto su navijaci jednog kluba (Mrkelu,Savu,Pizona D Savica….. nespominjem) vec sto su se javno deklarisali da su u sluzbi samo jednog kluba! Otvoreno i direktno!

    0
    0
    Odgovori
    • Devojcice, nisi pomenuo Toleta, Bojana Radovanovica, Raju Bozovica, Vukadinovica iz Metalca… Oni su godinama donosili titule komsiji malom! I prestani da places! Usput, „nespominjem“ se puse odvojeno! Da nisi ti onaj sto je ispisao transparent „coungradulations“??? Hahaha

      0
      0
      Odgovori
  4. Haha ciguli, izivljavate se sto ste namestili ligu, pokupili bodove, pa sad tuda pevate, a strahovali ste na plus 28 od Partizana zato sto znate da je postojala mogucnost da vas stignu, smesni ste jer taj strah nije Zvezda, i ne mozete da verujete da ga posedujete, iako ste najtrofejniji klub u sebiji, bojite se Partizana i vredjate iskljucivo iz kompleksa koji je poprilicno narastao u proteklih 20 godina. Ziveo strah, ciguli slavite ga.

    0
    0
    Odgovori
  5. Sudija Glođović je odličan sudija, koji je odlično obavio posao za koji je plaćen, a u korist Crvene Zvezde, Zajednice superligaša, Sudijske organizacije koja ga je delegirala i naravno Premijera!

    0
    0
    Odgovori
  6. Evo vidite zasto je nas fudbal tu gde jeste! Uprvo zbog ovakvih kao sto je Bulatovic koji hvali sudiju koji je napravio 3-4 kardinalne greske od kojih je svaka pojedinacno uticala na krajnji rezultat. I mi se pitamo gde su nam klubovi u Evropi, gde nam je reprezentacija , gde je srpski fudbal itd. E pa evo, zbog ovoga je na samom dnu.

    0
    0
    Odgovori
  7. Geske su sastavni deo fudbala i uvek ( na derbiju ) su na stetu Partizana.
    Mogu zamisliti kakva bi se medijska kampanja pokrenula da je Crvena Zvezda ovako pokradena.

    0
    0
    Odgovori
  8. ..Sada je pirotehnika „problem“, a ne UZROK za „POZAR“, kao i DIREKTNI IZVRSILAC, PORUCILAC i AKTER KRADJE..??!!! .!. XXAAXXAA .!. Licemeri i fariseji, stici ce vas KAZNA NEBESKA !!!

    0
    0
    Odgovori
  9. ..Sada je pirotehnika „problem“, a ne UZROK za „POZAR“, kao i DIREKTNI AKTER KRADJE..??!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter