0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZASLUŽUJU VIŠE: Marko Simonović o Partizanovoj ‘usluzi’ Crvenoj zvezdi

Objavljeno: 01.03.16 u 21:49

Jedan od najiskusnijih u timu Crvene zvezde je još pre nekoliko nedelja dao izjavu kojom je zatražio pomoć od Partizana, koja se i desila sinoć.

Marko Simonović prokomentarisao je pobedu Partizana protiv Cedevite koja je gotovo izvesno donela Crvenoj zvezdi drugo mesto na kraju regularnog dela takmičenja u ABA j.t.d. ligi.

– Partizanovi momci su igrali za sebe, želeli su pobedu nezavisno od toga koliko ona znači nama. Podigli su formu, igraju fenomenalno i sada su jedna od najboljih ekipa u ABA ligi. Po sadašnjoj igri zaslužuju da budu iznad petog mesta, na kojem će verovatno završiti. Nama se otvorila prilika da budemo drugi, što nam mnogo znači pred polufinale sa Cedevitom, jer se dobro zna kakve navijače imamo – izjavio je za ‘Novosti’ Marko Simonović.

On se osvrnuo i na sledeću utakmicu koja Crvenu zvezdu očekuje u Istanbulu protiv Fenerbahčea.

– Nikako nam ne leži Fener. Idemo u Istanbul bez opterećenja, da probamo da odigramo što bolje i podignemo formu pred plej-of ABA lige i borbu za plasman u top osam fazu Evrolige, za šta će nam biti potrebne još dve ili tri pobede – objasnio je Simonović.

Crvena zvezda trenutno je na deobi trećeg mesta sa Panatinaikosom sa skorom 5-3, ispred Anadolu Efesa koji ima 3-5, uz bolji međusobni skor od turskog tima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter