4
Domaći fudbal

(Izvor - FK Radnički Niš)

AŠĆERIĆ NAKON PRELASKA U VOJVODINU: Hvala Radničkom, veliki je klub!

Objavljeno: 29.02.16 u 17:42

Saga je konačno završena. Dojučerašnji napadač niškog Radničkog Nikola Ašćerić i zvanično je postao novi igrač novosadske Vojvodine.

Priča oko transfera Nikole Ašćerića u Vojvodinu dobila je epilog. Iako je najavljeni transfer propao, a nakon tužbe Sudu za arbitražu FSS-a, fudbaler odstranjen iz tima. Nakon godinu dana na Čairu, dres „Reala sa Nišave“, Ašćerić je juče zvanično zamenio dresom novosadske „stare dame“.

– Zahvaljujem se saigračima i stručnom štabu na podršci koju su mi pružali tokom boravka u Nišu. U Nišu sam stekao mnoge prijatelje. Saigračima se posebno zahvaljujem jer su mi uvek bili oslonac kada nije išlo. Gurali me da uvek dajem svoj maksimum. Radnički je zaista veliki klub i nosiću ga uvek u Srcu. Žao mi je što su se stvari između mene i kluba završile na ovaj način, jer to nije zaslužio ni Radnički, ni ja. Nažalost, nije postojao drugačiji način, počeo je Nikola Ašćerić, novi napadač Vojvodine.

Ašćerić je potom detaljnije objasnio svoje razloge za odlazak. Gorostasni napadač navodi da atmosfera koja je isplivala u poslednje vreme u kojoj je celokupna krivica za trenutni epilog na njemu, nije u potpunosti istinita.

– U javnosti se stvara atmosfera kako sam ja izdao klub i okrenuo leđa timu koji mi je pomogao da restartujem svoju karijeru. Žao mi je zbog toga, međutim, ne bih se složio sa tim mišljenjem. Čelnicima kluba sam izrazio želju da odem u Vojvodinu, jer sam to smatrao za logičan korak ka napretku u mojoj karijeri. Radnički mi je dosta dao, trudio sam se da adekvatno, u skladu sa mogućnostima uzvratim, poručuje on.

Oni koji su najviše podržavali Nikolu, najviše su i razočarani. Navijači Radničkog svoje nezadovoljstvo ispojili su na socijalnim mrežama, a novi napadač Vojvodine ima poruku i za najvernije navijače Radničkog.

– Navijači Radničkog bili su moj oslonac tokom boravka u Nišu. Kada mi je bilo najteže, imao sam bezrezervnu podršku Meraklija. Kad god sam naišao na prepreku ispred sebe, oni su bili tu da mi pomognu da je savladam. Godinu dana u Nišu najviše ću pamtiti po njima. Navijači niškog tima su ponos kluba, bilo mi je veliko zadovoljstvo da igram pred njima. Hvala im još jednom, pun emocija bio je Nikola Ašćerić.

Pripremio: Aleksandar Ilić

0
0

4 Komentara

  1. Asceric je drvo od igraca i napadaca koji je u karijerii dao manje od 30 golova,u prvoj ligi 7.Sta reci vise?Mislim da ce Vosa brzo videti da su pogresili sa njegovom kupovinom.

    0
    0
    Odgovori
  2. Generala Rastavca i tebe su pljuvali kad ste došli u klub, istog tog Rastavca sad dižu u nebesa, tebe su dizali dok se nije desilo sve ovo… Sve najbolje u novom klubu Roćko! Meraklije

    0
    0
    Odgovori
  3. Roćko sad je sve na tebi, dokaži da vrediš!!!
    Generala Rastavca i tebe su pljuvali kad ste došli u klub, istog tog Rastavca sad dižu u nebesa jer je čovek pokazao da vredi, i tebe su dizali u nebesa dok nije ispalo sve ovo… Sve najbolje u novom klubu! Meraklije

    0
    0
    Odgovori
  4. Mislim da on nije kalibar za Vojvodinu,cak ni za Radnicki…osim visine i verovatno solidne igre glavom,ne vidim da poseduje bilo koji kvalitet.Mislio sam da ce Vosa najlakse stici do 2.mesta ali prodajom Ozegovica ce to biti vraski tesko,kao i osvajanje kupa,koji je vec bio vidjen kao njihov jer su najkvalitetniji od ove 8 ekipe.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter