1
AdmiralBet ABA Liga

ALEKSANDAR DŽIKIĆ: Hej, da pustimo Cedevitu? Smešno!

Objavljeno: 29.02.16 u 23:32

Trener Partizana, Aleksandar Džikić prezadovoljan je igrom svog tima protiv Cedevite, ali se ipak prvo osvrnuo na spekulacije pre meča da će pustiti meč Cedeviti.

– Verujem da je deo zadovoljan pobedom Partizana, a deo porazom Cedevite. Bilo je insinuacija da nećemo igrati do kraja, ali eto… Iskreno, nisu me pogodile takve priče, ali su mi smešne i potpuno nepotrebne. Hej, da pustimo Cedevitu? Pa, šta je sledeće… – zapitao se Džikić.

Strateg „parnog valjka“ se potom vratio na samu utakmicu i sjajnu partiju svojih izabranika.

– Što se tiče meča, zadovoljan sam dobrim delom utakmice, nemam nikakve zamerke na borbenost i energiju koju smo potrošili. Ovaj tim svakako može još da napreduje, a šta pod tim mislim? Da se držimo zajedno, poboljšamo komunikaciju u odbrani, da pomažemo jedni drugima u napadu i da uvek izvučeno nešto novo, i da produžumo koncentraciju. To smo – što smo.

Aleksandru Džikiću je postavljeno pitanje da li će Partizan možda KLS ligu igrati u hali „Ranko Žeravica“ s obzirom kakva je danas bila atmosfera.

– Hala sportova „Ranko Žeravica“ ili „Pionir“, važno je samo da tribine budu ispunjene našim navijačima. Mi se tu razlikujemo od drugih, navijači Partizana su uvek spremni da nas podrže. Ja sam sa Novog Beograda i vezan sam za ovu halu, ali volim i kada se napuni „Pionir“. U svakom slučaju, bilo je jako lepo i ne bih ništa protiv imao i da se igra ovde, ali to je lični stav, ne klupski – rekao je Džikić, a preneo Blic.

0
0

1 Komentara

  1. KK PARTIZAN IGRA I IMA OBAVEZU „SAMO“ PREMA GROBARIMA I NIKOM VISE, SILE ZLA SU UDARILE U CRNO-BELI ZID, KOJI NECE MOCI PROCI, ZAOBICI, SLOMICE ZUBE I IZGUBICE UNAPRED „DOBIJENU“ BITKU !!! DUHOM PARTIZANA PROTIV STUBOVA SRAMA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter