10
Evropske lige

FOTO: Screenshot

‘POŠALJITE IM ZAHTEV ZA PRIJATELJSTVO’: Grobari bili deo prozivki navijača u Hrvatskoj (FOTO)

Objavljeno: 28.02.16 u 23:41

Navijačka prepucavanja vrlo su česta na ovim prostorima, a ovog puta u Hrvatskoj spomenuti su i navijači Partizana.

U utakmici hrvatskog prvenstva između Rijeke i splitskog Hajduka koju je dobio tim iz Istre rezultatom 1:0, na tribinama je bilo navijačkog prozivanja, razumljivo, s obzirom da se radi o duelu velikih rivala.

U jednom trenutku navijači Rijeke, popularna ‘Armada’ poslala je gostujućim simpatizerima poruku u kojoj su spomenuti i navijači Partizana:

– Slavija – Benfika – Gornik – Sent Etjen. Moderni navijači služe se fejsom, pošaljite Grobarima zahtev za prijateljstvom – napisali su navijači Rijeke.

Rijeka - Hajduk

0
0

10 Komentara

  1. Eve ga sjedimo ja, Robi Prosinecki, Goran Juric sa Musemicem i Repcicem odi na Rivi i pricamo o nasoj Zvjezdi. Bilo je to lijepo vrime.
    Pozdrav svima sjevernim medvjedima i bas ima dispeta kad vas glidano odi na Rivi kak kradete grobare. Nije tak bilo u nase vrime…..

    0
    0
    Odgovori
  2. Nemate pojma. Ovo je prozivka za navijače Hajduka. Da, to su oni što su, zagrljeni sa Delijama, oplakali druga Tita na Poljudu 🙂

    0
    0
    Odgovori
  3. Ne znaju oni ni ko je Zare, ni ko je Parangal i zasto prozivaju Hajduk a ubedjeni su da prozivaju Grobare. E moji navijaci strasni.

    0
    0
    Odgovori
  4. Jasno je to da prozivka ide na racun Hajduka ali nije jasno zasto su ipotrebljeni navijaci partizana a nisu recimo navijaci Crvene Zvezde

    0
    0
    Odgovori
  5. JOOOOJJJJ DA LI POSTOJIS BOZE……KAKO SE VOLE SUNARODNICI…..HEHEHEHE….VUCIC,PUTIN,GADAFI, KO JE SADA KRIV …IZVINITE KRIV JE NJOFRA KOJI VAS JE STVORIO////

    0
    0
    Odgovori
  6. Jos kada biste imali blage veze cemu prozivka i sta to znaci, znali bi ste da je to na racun Hajduka a ne Partizana…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter