4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PORUKA GROBARA: Kakva uprava – takvi rezultati! (VIDEO)

Objavljeno: 28.02.16 u 10:45

Vrlo čudno su se ponašali navijači Partizana tokom jučerašnjeg 150. večitog derbija pošto su u nekoliko navrata bakljadama prekidali utakmicu i to uglavnom kada je njihov tim bio nadmoćan na terenu.

Pored sporadičnog bodrenja tima Grobari su se uglavnom bavili teranjem uprave koja je po njihovom mišljenju glavni krivac za loše rezultate kluba ove sezone.

Na udaru je bio Miloš Vazura, a nije bio pošteđen i bivši čelnik kluba Žarko Zečević.

Na južnoj tribini bio je upadljiv transparent sa sledećim rečima:

– Vazura dosta nam je tvog „poštenja“, nameštanja policiji i lažnog obezbeđenja.


(GROBARI.NET)

Sa juga se pored standardnog skandiranja „Uprava napolje“ orila i pesma:

– Lopovi, lopovi, sede nam u upravi. Crno-bela za zastava za njih nije svetinja.

Naravno da nije moglo da prođe i bez obraćanja Ivanu Ćurkoviću vršiocu dužnosti predsednika FK Partizan.

– Hrvatski nacionalista možeš da budeš u Zagrebu, a ne u Beogradu.

0
0

4 Komentara

  1. pa to je vazuri i cilj samo se treba pitati koliko šalje nedić i vazura terzi para za smanjenje duga ciganjskima,a vi plaćenici sa juga terajte se u pm umesto da dođete ili u zemunelo ili pred upravu i rasturiti bagru komplet upravu i sd.dovesti coveka do kome je stalo crno bela boja.a ne pare i lopovstina.

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo Misko Popovic Fratello za NAJJACI Partizan !!! Nazadnu upravu po zadatku postavljenu u Svetinji od trenutnih organa unistavanja i zla Srbije-OTERATI i dovesti DETE PARTIZANA MISKA POPOVICA FRATELLA !!! SMRT FASIZMU-SLOBODA PARTIZANU !!! STOP TOTALITARIZMU OD NATURALIZOVANOG DELA SRBIJE !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Samo Misko Popovic Fratello za NAJJACI Partizan !!! Nazadnu upravu po zadatku postavljenu u Svetinji od trenutnih organa unistavanja i zla Srbije-OTERATI i dovesti DETE PARTIZANA MISKA POPOVICA FRATELLA !!! SMRT FASIZMU-SLOBODA PARTIZANU !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter