0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DŽIKIĆ PRED CEDEVITU: Puna hala, energija, i da budemo najbolji što možemo!

Objavljeno: 28.02.16 u 16:40

Partizan u okviru pretposlednjeg kola u hali „Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu dočekuje ekipu Cedevite.

Aleksandar Džikić meč sa Cedevitom vidi kao veliki motiv:

– Dolazi nam jedna veoma kvalitetna ekipa koja igra na evroligaškom nivou. Svakako da će sutrašnja utakmica biti veliki motiv za sve nas. Imali smo dosta vremena da se pripremimo i u potpunosti smo spremni da uz podršku pune hale odigramo sa puno energije i damo svoj maksimum.

Osvrnuo se i na sezonu svojih protivnika:

– Dolazi nam evroligaška ekipa koja je sebi napravila jednu dobru sezonu do sada. Osvojili su hrvatski kup, obezbedili su plej of ABA j.t.d. lige i igraju top 16 fazu Evrolige. Na svim poljima imaju može se reći uspešnu sezonu. Za nas je to šansa da proverimo sami sebe.

A nije se trudio ni da sakrije Partizanove želje:

– Želimo nekoliko stvari. Broj jedan, da Hala sportova ponovo bude puna zato što igra Partizan. Mislim da će to biti onako kao što smo očekivali. Druga stvar koju očekujemo je da održimo energiju na onom nivou na kom želimo da igramo. I treće je da protiv svakog protivnika odigramo najbolje što možemo, bez obzira na ime i na rejting.

Crno-beli će, ako izuzmemo od ranije povređene Đumića i Andrića, kompletni dočekati ekipu iz Zagreba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter