16
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽINOV LJUT: Grofe, da li je bio penal?!

Objavljeno: 28.02.16 u 09:10

Posle gorkog poraza u 150. večitom derbiju, napadač Partizana Valeri Božinov nije mogao da sakrije svoj bes.

Jednostavno, šta da kažem, eno neka Grof priča, rekao je Božinov za „Alo“ i dodao:

Stoprocentno znam da je bio penal, takođe je i Neca Mihajlović dao regularan gol. Sudija nije uradio šta treba. Utakmica je bila super. Igrali smo dobro i mi i Zvezda, ali ne možeš tako da izgubiš. Evo sad pitam Grofa da li je bio penal da li je bio regularan gol. Evo ga sada pa neka priča o sudijama. On je čovek koji ima veliko iskustvo i zna šta priča i šta treba dakaže – ogorčen je bio Božinov na Zvezdinog trenera.

0
0

16 Komentara

  1. Partizan treba da zavrsi ovu kriminalnu sezonu kako zna a od sledece da istupi iz takmičenja pa neka zvezda bude stalno šampion i neka se divi vučić njoj i ona njemu..Ne samo da više neće nikada biti šampion u fudbalu ,neće biti ni u jednom sportu jer je u ovo sve politika umešana . I ne samo to Partizan će biti ugašen u svim sportovima ako ova vlast potraje. Da se razumemo bilo je i raznih neregularnosti dok su demokrate podrzavale Partizan ali u ovolikoj meri otimanja se ne pamti u istoriji sporta ovog sveta.

    0
    0
    Odgovori
    • Sine znas kako se kaze ko tebe poljubi ti njega dvaput,ko te pohvali ti njega u zvezde kuj a ko te sikanira i ponizava satri ga da pamti i da to nikada vise ne radi!!!!! Ne cini drugima ono sto ne zelis tebi da cine u periodu od Mirka Marjanovica do Tadica ,da se ne zaboravi!!!!!

      0
      0
      Odgovori
    • Bravo za snimak iz ovog ugla.Odmah sam tvrdio da penala nije bilo i da se Mihajlovic bacio u Petkovica ali snimak iz ovog ugla to i dokazuje.Znaci,definitivno,nema ni P od penala,milion posto,sto se ocigledno vidi.

      0
      0
      Odgovori
  2. Hajde botovci navalite bice sendvica a zbog izbora mozda i kola.Branite trenera koji dolazi iz cg vladinim avionom,sali se a sada ne zeli da komentarise sudjenje.A mogao je dva puta da bude iskljucen sa meca bez kazne.A naseg Nikolica pogodi petarda u N.Pazaru pa dobije dva meseca suspenzije?Pravda u reziji crnogorskih kadrova,Terze,Grofa i Vrbasanskog cg Glodjovica,koji je cak prevazisao svog mentora Mazica.

    0
    0
    Odgovori
    • secam se finale kupa protiv vose..ko je tada bio kriv? a da, niko..dobili ste pa je sve regularno. igra se malte ne 100minuta juce i ako vasi navijaci pale pirotehniku. jos vas castili time i opet nevalja…ala je bilo sve lepo dok je tadic navijo iz loze i tole mogo da hara kako je hteo

      0
      0
      Odgovori
  3. Glupane ono nije ni P od penala , Mihajlovic se posto bacijo na Petkovica , cisto simuliranje za koje je trebao zuti da dobije. A ponisten gol jeste greska tu ste osteceni, a za penal cista glupost

    0
    0
    Odgovori
  4. Grof nije pominjao sudjenje vec da si do juce znao samo za brenu…spustio te je i to te ocigledno boli.Ziv ti nama bio bugarce i jos sto godina igrao u partizanu.Nego kazi ti nama kako se gazi zvezda?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter